Hieno Päivä

HienoPäivä yrityksille

Täydellinen päivä yrityksellesi voida paremmin!


Meillä on selkeä luonnonmukainen konsepti, uskomme ihmiseen ja hänen omaan voimaansa. Jokainen meistä on omalla tavallaan käynyt kuopan pohjalla ja olemme olleet onnekkaita siinä, että olemme päässeet sieltä ylös ja löytäneet oman voimamme. Me kaikki, Karita, Miia, Tara ja Tuomas, haluamme vilpittömästi auttaa, rohkaista ja inspiroida juuri sinua löytämään itsesi ja sitä kautta pienin ja kevein askelin voimaan paremmin – niin henkisesti kuin fyysisestikin. Haluamme tarjota kokonaisvaltaisia esimerkkejä ja työkaluja, jotka on mahdollista ottaa heti käyttöön. Omakohtaisen kokemuksen kautta uskallamme luvata innoittavia ja inspiroivia vinkkejä, joilla voit ottaa ensimmäisen askeleesi omassa voimassasi heti NYT!

MITEN EROTUMME MUISTA?

Ravinto, mieli ja keho on kokonaisuus, josta kannattaa huolehtia kokonaisvaltaisesti. Ensi askeleen ottaminen on paljon helpompaa kuin moni saattaa uskoakaan. Erotumme laajasta hyvinvointiluennoitsijajoukosta sydämestämme puhuvina, kunnianhimoisina ja valovoimaisina. Meitä kaikkia yhdistää vahva oma tarina, jonka kautta saamme yhdessä nauraa ja itkeä. Henkilökohtaisten ja maanläheisten esimerkkien kautta on helpompi eläytyä ja saada uskoa siihen, että voimme jokainen halutessamme aloittaa oman hyvinvointimme edistämisen juuri nyt. Miksi odottaa siis huomiseen?

MIKSI VALITSISIT JUURI MEIDÄT?

Hieno Päivä -konsepti tarjoaa Sinulle tai yrityksellesi hyvän mielen takuun ja lupauksen! Olemme niin varmoja konseptistamme, että olemme valmiit antamaan 100 prosenttisen rahat takaisin -takuun, mikäli asiakas, eli juuri Sinä, et ole meihin tyytyväinen.

Nykypäivän haastavissa ja kiireisissä olosuhteissa meitä monia vaivaa stressi, masennus, väsymys sekä monet erilaiset sairaudet. Myös monilla työpaikoilla tunnistetaan varmasti nämä oireet. Toivomme saavamme edistää myös suomalaista työhyvinvointia.

Tuomme konkreettisia työkaluja työpaikoille, ja autamme kääntämään uuden sivun esiin myös työyhteisöissä. Haluamme toisin sanoen tuoda loistavia uutisia! Sinä itse voit tehdä valinnan parantaaksesi hyvinvointiasi! Meillä kaikilla on sisällämme voima siihen. Ottamalla yhdessä vastuun siitä, että haluamme alkaa voimaan paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Me kaikki varmasti haluaisimme tuntea itsemme energisemmiksi ja terveämmiksi. Siksi Hieno Päivä on juuri sinua varten!

Laitetaanko muutos alulle heti?