*Yin-joogaa ja kukkaisenergiaa Hollannissa*

Kolme yötä ja kolme päivää! Joogaa, linna-elämää, spa-hoitoja, pyöräilyä meren rannalla sekä ihanaa ruokaa ja huippuseuraa. #kevättärinnassa

Karista talven energiat pois kehostasi ja lähde kanssamme Hollantiin joogaamaan ja nauttimaan ylellisestä hotelli-elämästä ja kukkien energisoivasta vaikutuksesta.

Kevään energiaa pursuava retriitti pitää sisällään ihanaa feminiinistä yin-joogaa ala Karita, kukkaloistoa Keukenhoffin puutarhoilla, sekä ulkoilua ja pyöräilyä henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa meren läheisyydessä, dyynien keskellä. Tätä puolta Hollannista et ole vielä nähnyt!
Sunnuntai on Amsterdam-päivä. Shoppaillaan, fiilistellään kaupunkia ja ihmisiä ja etsitään parhaat smoothie-paikat ja hörhömestat:) #hyggeillään

Yövymme jylhän kauniissa vanhassa linnassa metsän vieressä, valtavan puiston syleilyssä. Ylelliset huoneet, gourmetruoka, spa-hoidot ja lasi shamppanjaa. We are so worth it ♥ Hotellin nettisivut löytyvät täältä:
https://www.duin-kruidberg.nl/en

Hotelli sijaitsee puoli tuntia Amsterdamista ja sen lähin kaupunki Haarlem on kauneudessaan ihan vertaansa vailla. Pistäydymme myös siellä ihastelemassa Haarlemin vanhaa kaupunkia.

Retriitin vetäjinä joogaopettaja Karita Aaltonen ja Hollanti-oppaanamme ihana Katri Rantanen.

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: