ayurveda-retriitti-suomi

Ayurvedassa suositellaan kehon perusteellista puhdistamista kuona-aineista kaksi kertaa vuodessa: syksyn alussa ja keväällä. Keväällä lumen sulaessa kapha lisääntyy (mm. limaisuus) ja se johtaa kuona-aineiden erittymiseen verenkiertoon. Siksi kevät on otollinen aika kehon paastoon. Ja lisäetuna vältät kevätflunssankin.

Tällä retriitillä syömme kevyesti: aamupalana vihersmoothie, hedelmiä sekä puuroa gheen ja mausteiden kanssa, lounaalla nautimme kitcharista, joka on ayurvedinen todella kevyt mutta ravitseva ruoka joka sopii kaikille ayurveda kehotyypeille.

Kaksi kertaa päivässä ennen ateria otamme musta suola + inkivääri + lime maustesekoituksen ruuansulatuksen tulen aktivoimiseen, ja aterian jälkeen otamme jeera + fenkoli maustesekoitulsen ravintoaineiden imeytymiseen.

Kehon ja mielen puhdistumista tuemme pranayama- ja jooga-harjoituksilla.

Ayurveda-luennolla Lana kertoo syyt miksi Ayurveda-detox kannatta tehdä ja miten se vahvistaa meidän vastustuskykyämme sekä parantaa energiatasojamme merkittävästi. Saamme luonnollista energiaa ja keveyttä kevääseen.

Retriitin jälkeen olosi on virkistynyt ja selkeä.

Ayurveda-detoxin hyödyt:

– rauhoittaa mieltä ja hermostoa
– poistaa kuona-aineita kehosta ja mielestä.
– tukee henkistä ja emotionaalista tasapainoa.
– ravitsee vastustuskykyä
– tukee syvää unta
– puhdistaa ja vahvistaa ruoansulatussysteemiä
– vahvistaa ruonsulatuksen tulta
– lisää pranaa = elinvoimaa

Tämä Ayurveda&Jooga-retriitti on talven jälkeen kaivattu ilon ja elinvoiman tankkaus.

Viikonlopun aikana opit elinvoimaa (pranaa) nostattavia meditaatio- ja pranayama-harjoituksia, seuraat mielenkiintoisia hyvinvointiluentoja ja vietät rentouttavia luppohetkiä tunnelmallisessa kartanoympäristössä. Saat valmiudet muuttaa elämäsi pysyvästi terveellisempään suuntaan. Lyhyen ja kevyen ayurveda-detoxin jälkeen mielesi on selkeämpi ja kehosi virkeämpi.

Tule mukaan sellaisena kuin olet, tämä retriitti sopii ihan kaikille naisille ikään, näköön ja kokoon katsomatta! Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta joogasta tai ayurvedasta.

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: