Seminaaripäivä on tarkoitettu erityisesti syöpää sairastaville, heidän omaisilleen sekä syöpäsairaiden kanssa työskenteleville. Seminaarin tavoitteena on tuoda kokonaisvaltainen näkemys paranemiseen niin lääketieteen, ravitsemuksen kuin stressinhallinnan kautta. Omakohtaisten paranemistarinoiden kautta tarjoamme myös inspiraatiota ja positiivista vertaistukea paranemisen matkalle.

AIKA: 14.2.2019, klo 10 – 17.00

PAIKKA: Tuomiston kartano (Sastamala)

HINTA: 249 € / hlö 6.1. asti nopean varaajan etuna. Sen jälkeen 279 € / hlö sisältäen terveellisen kasvislounaan ja väliaikatarjoilut.

OHJELMA:
10.00 Tervetuloa!

10-10.45 Parantavat yrtit: Virpi Raipala-Cormier – Frantsilan Luomuyrttitilan perustaja, luontaisen terveydenhoidon asiantuntija kertoo parantavista suomalaisista yrteistä syövän hoidon tukena.

10.45 Uskalla parantua: Karita Aaltonen, hyvinvointivalmentaja, juontaja, joogaopettaja; kertoo, miten on itse selvinnyt pahalaatuisesta aivokasvaimesta (Glioblastooma gradus IV) sekä lääketieteen (leikkaus, sädehoito, sytostaatit) että täydentävien hoitojen avulla. Suurena asiana paranemista tukeva puhdas ruokavalio sekä oman mielen vaikutus paranemiseen. Karita haluaa auttaa muita omalla esimerkillään ja ennen kaikkea antaa syöpää sairastaville toivoa. Karita kirjoittaa blogia Uskalla parantua.

11.30 Tauko

11.45-12.30 Voimaa paranemiseen: Hidasta elämää -sivuston perustaja Pequ Nieminen pohtii omien kokemustensa kautta sairauksien syntymiseen ja niistä paranemiseen vaikuttavia tekijöitä. Pequ on käynyt läpi kaksi eri syöpää ja toiminut useiden syöpää sairastaneiden valmentajana.

12.30 Tuomiston kasvislounas (maidoton, gluteiiniton ja sokeriton)

13.30-14.15 Parantava ravitsemus: Harri Virtanen, ravitsemusneuvoja kertoo mitä kannattaa lisätä ja mitä välttää syövän hoidossa.

14.15-14.30 Tauko

14.30 Lääkärin näkökulma syöpäsairauksiin: Pyry Suonsivu lääket.lis Oulun yliopisto. Ravitsemushoitoon perehtyneenä yleislääkärinä, joka on havainnut verimittauksin syöpäpotilailla löytyvän usein varsin merkitseviä puutoksia erilaisista ravintoaineista Pyryn työn painopiste on ravitsemushoidossa lääketieteen hoitojen (leikkaus, sytostaatit, sädehoito) tukena/jälkeen. Hän painottaa toivon merkitystä paranemisessa.

15.15 Vihersmoothie / + välipala + kahvi, yrttitee

15.45 Stressin hoitaminen kehon omaa paranemisprosessia tukemassa: Miia Huitti, stressivalmentaja ja kirjailija kertoo stressin itsehoitomenetelmistä stressin ja sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Opimme tehokkaan ja helpon itsehoitomenetelmän stressin laskemiseen ja kuulemme inspiroivia esimerkkejä siitä, millaisia terveysvaikutuksia stressin vähenemisellä on saavutettu.

16.30 Seminaaripäivän lopetus

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: