joogaretriitti uusivuosi

Jos perinteinen uudenvuoden juhlinta ei innosta, tule nauttimaan maaseudun rauhasta, ihanasta joogasta ja kauniista ryhmän energiasta lempeälle joogaretriitille. Tehdään yhdessä huikeita taikoja!

Tällä retriitillä joogaa ei tarvitse jännittää – siitä saa nauttia. Tunneillemme saa tulla rauhassa juuri sellaisena kuin on, vaikka tuntisi olonsa notkeaksi kuin rautakanki eikä osaisi yhtään sanskritinkielistä sanaa. Harjoitukset sopivat erinomaisesti myös aloitteleville joogeille.

Me ohjaajat, Karita ja Katri, olemme rentoja ja sallivia. Jos tunneillamme on jotakin tavoitteita, niin lähinnä sisäänpäin kääntyminen, kehonsa ja sydämensä kuunteleminen sekä armollisuus itseä kohtaan. Aamujooga herättelee lempeästi liikkeeseen, iltaharjoitus rauhoittaa.

Viikonloppu sisältää myös inspiroivat workshopit, joiden avulla päästetään irti menneen vuoden energiasta ja unelmoidaan uutta. Vanha vuosi hyvästellään ja uusi otetaan vastaan yhteisessä mieleenpainuvassa seremoniassa!

Viikonloppuun mahtuu myös omaa aikaa (käperry vaikka viltin sisään päivänokosille tai lukemaan hyvää kirjaa), herkullista kasvisruokaa, vielä herkullisempaa seuraa sekä saunomista Frantsilan hoitavien tuotteiden kera.

Paikka: Frantsilan Hyvän olon keskus, Hämeenkyrö

Ohjaajina upeat ilon ja valon lähettiläät Karita Aaltonen ja Katri Syvärinen. Tule kanssamme tunnelmoimaan ja nauttimaan ♥ Viihdyt varmasti.

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: