Uusi Elämä -ohjelmassa jaamme omien paranemiskokemustemme myötä oppimaamme kokemuksellista tietoamme, josta voit poimia sinulle sopivat elementit omalle tai läheisesi paranemisen matkalle.

Uusi Elämä -ohjelman tärkein elementti on inspiroiva ja positiivinen vertaistuki. Syöpä koskettaa myös läheisiä ja siksi myös omaiset voivat osallistua ohjelmaan. Haluamme antaa sinulle mahdollisimman henkilökohtaisen ja juuri sinun tilannettasi auttavan tuen. Me uskomme, että paraneminen on mahdollista.

Aiemmin mukana olleet ovat sanoneet, että Uusi elämä -ohjelma antoi todella paljon voimaa, tietoa, tärkeää vertaistukea ja toivoa. Palaute on ollut 100%:sti positiivista.

Viikonlopun aikana saamme rauhoittua terapeuttisen yin-joogan parissa. Karitan joogatunneilla pääset lempeällä tavalla hiljentymään ja kuuntelemaan kehosi kuiskauksia. Yin-jooga on taivaallisen lempeää ja rauhallista ja sitä ei turhaan kutsuta healing-joogaksi. Voit todella eheytyä ja tulla siksi, mitä oikeasti olet. Et tarvitse tähän minkäänlaista aiempaa kokemusta joogasta – tämä hidas ja venyttelevä jooga sopii kaikille.

Tuomiston kartanon ruoka on valmistettu paranemista tukemaan. Ruoka on maittavaa, puhdasta ja mahdollisimman luonnonmukaista.

Kurssin vetäjinä toimivat Karita Aaltonen ja Miia Huitti, sekä mahtavat luennoitsijamme Marja Ruuti & Pequ Nieminen.

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: