AINA ON TOIVOA!

Paraneminen on monen asian summa. Se on niin laaja ja iso asia, se on myös koko elämänmittainen tie. Tässä yhteisössä minä haluan tukea sinua paranemisesi kanssa. Mennään läpi paranemista step by step. Keskitytään vahvistamaan omaa immuniteettia, että se toimisi mahdollisimman optimaalisesti. Annetaan keholle mahdollisuus alkaa parantamaan itse itseänsä.

Yhdistetään tähän kaikki se tieto, mitä maailmalla on. Yhdistetään länsimaalainen lääketiede, CAM-hoidot (Compimentary and alternative medicine) sekä otetaan ripaus Intian ayurvedaa ja kiinalaista lääketiedettä. Itse koen tärkeänä myös henkisen puolen paranemisessa. Ei auta kuinka terveellisesti syömme, jos ajatuksemme ja uskomuksemme ovat vinksallaan.

Vakava sairaus on aina pelottavaa. Uskokaa, minä tiedän. Tärkeänä asiana parantumisessa on positiivinen vertaistuki. Kukaan ei pärjää täällä yksin, joten yhteisössä me tuetaan toinen toisiamme. Keskitytään paranemiseen (ei sairauteen). Kaikessa on kyse kehon ja mielen tasapainosta. Its all about the balance. Iloa ja huumoria unohtamatta.

Haluan jakaa teille omia kehoterapeuttejani ja erilaisia hoitoja joista itse olen saanut valtavasti apua. Haluan jakaa myös ihmisten tositarinoita paranemisesta myös hyvinkin vakavista sairauksista.

”Ihmeitä" tapahtuu ihan tavallisille ihmisille. Olisitko sinäkin yksi heistä?

 

Jokainen päivä on mahdollisuus aloittaa uusi elämä!

Be the Change!

 

VIP + Parane Karitan kanssa

Saat voimaa paranemiseen missä vain oletkin!

 

LIITY YHTEISÖÖN

Kenelle VIP + Parane Karitan kanssa yhteisö on?

 

Olen vetänyt retriittejä monia vuosia ympäri Suomen ja ympäri maailman, ja olen huomannut että oikeastaan jokainen on paranemassa jostakin. On se sitten työuupumus, masennus, syöpä, kilpirauhassairaudet, migreenit… se voi olla ihan mitä vain, niin henkistä kuin fyysistä.

VIP + yhteisö on sinulle, jos olet päättänyt parantua ja olet valmis tekemään asioita parantumisesi eteen. Täällä ei niinkään vellota sairauksissa, vaan löydetään keinoja, apua ja inspiraatiota kohti paranemista.  

VIP+ -jäsenenä pääset kulkemaan paranemisen polkua yhdessä Karitan kanssa. Ryhmä on perustettu tarpeeseen yhdistyä, inspiroitua ja saada lisää tietoa paranemisesta. VIP+ -jäsenyys on kaikille, jotka ovat päättäneet parantua ja ovat valmiita tekemään asioita parantumisensa eteen.
 

Älä jää yksin! Liity Suomen positiivisimpaan ja innostavimpaan yhteisöön!

Sinun on aika astua omaan voimaan. Uskalla kuunnella kehoasi ja sen tarpeita. Uskalla yhdistää länsimainen lääketiede täydentäviin hoitoihin ja paranemista tukevaan ruokavalioon. Laita kehosi puutostilat kuntoon ja hoida kehoasi lempeällä joogalla.

Länsimainen lääketiede, täydentävät hoidot ja paranemista tukeva ruokavalio - YHDESSÄ.

Toisiaan tukien.

Ei joko-tai, vaan sekä-että.

VIP+ PARANE KARITAN KANSSA YHTEISÖÄ LUOTSAAN MINÄ,

Karita Aaltonen

Tunnen, että koko elämäni on johdattanut minut tähän pisteeseen. Oman yhteisöni perustamiseen. Saan vihdoin jakaa kaiken sen valtavan tietomäärän, jonka olen kerännyt parantuessani itse aivokasvasvaimesta ja saan tutustuttaa tiedät niihin uskomattamottiin ihmisiin, jolta olen saanut apua, kannustusta, tietoa ja tukea vuosien varrella. Missioni on aina ollut saada lääketiede, paranemista tukeva ruokavalio sekä täydentävät hoidot kulkemaan käsikädessä ihmisen parhaaksi. Ei kukaan ketään vastaan vaan kaikki yhdessä. ♥ Siksi tämä yhteisö. 

JAETAAN JA KOETAAN YHDESSÄ!

Kurssimoduulien lisäksi hyvin tärkeä osa on itse YHTEISÖ.

Kurssialustalla tapahtuva keskustelufoorumi on meidän yhteinen paikka jakaa tuntemuksia, tsempata ja kysyä. Tyhmää kysymystä ei olekaan. Kurssialustalle myös linkkaillaan uusimpia tutkimuksia niin Suomesta kuin maailmalta.

Tämä siis on ikään kuin meidän heimoneuvosto😊

Olet erittäin lämpimästi tervetullut mukaan paranemisen ja terveenä pysymisen tielle.

Voit liittyä koska tahansa, joko vuosi- tai kuukausijäseneksi. 

YHTEISÖN JÄSENENÄ
  • Saat kolme paranemista tukevaa moduulia joka kuukausi, ensimmäiset ilmestyvät muutaman viikon sisällä 
  • Pääset kysymään mieltäsi askarruttavista kysymyksistä suoraan lääkäreiltä ja funktionaalisilta ravitsemusterapeuteilta.   
  • Kuulet Suomen inspiroivimipien hyvinvointivalmentajien haastatteluja  
  • Saat herkullisia juoma- ja ruokareseptejä  
  • Kehosi rentoutuu Healing joogavideoiden ohjauksessa  
  • Saat yhteisön tuen, ystävyyden ja kannustuksen  
  • Pääset myös katsomaan kaiken materiaalin mitä TerveysSummit Vip sisältää mm. kaikki TerveysSummit haastattelut vuosien takaa, verkkokurssit & Health Adventures sarjan jaksot ja paljon muuta! 

Mitä kaikkea jännittävää jäsenyyteesi kuuluu:

 

Sisältää kaikki TerveysSummitin tavalliseen VIP-jäsenyyteen kuuluvat sisällöt:

Kaikkien TerveysSummitien haastattelut - yli 400 videon videokirjasto käytettävissäsi!

Rahanarvoiset VIP-bonukset summitin kumppaneilta

Kuukausittain vaihtuvat VIP-bonukset ja alekoodit ja eksklusiiviset VIP+-edut

Täyspitkät TV-tasoiset TerveysSummit alkuperäissarjat vain VIPeille

Vain VIP+ jäsenille kuukausittain uutta paranemista tukevaa sisältöä Karitalta: joogavideoita, juoma- ja ruokareseptejä, podcasteja tai luentoja vaihtuvilla vierailla 

Pääset kysymään suoraan lääkäreiltä ja funktionaalisilta ravitsemusterapeuteilta sekä keskustelufoorumilla, että livelähetyksissä 

Yhteisön tuki, ystävyys ja kannustus VIP+ jäsenten omassa ryhmässä ja keskustelufoorumilla 

Veloitetaan pankki- tai luottokortiltasi helposti ja automaattisesti kuukausittain tai vuosittain

Voit keskeyttää tilauksen koska tahansa koet tarvetta (et tarvitse edes varsinaista syytä)

Lisää tietoa TerveysSummitin sivuilla

 

SIIRRY TÄSTÄ JA TULE MUKAAN!