Uskalla parantua -blogi

Lääketiede ja täydentävät hoidot yhdessä ♥

Nyt vaan on sellanen fiilis että JUURI TÄNÄÄN haluan kiittää TAYS:n kirurgeja, syöpälääkäreitä ja sairaanhoitajia siitä käsittämättömän hyvästä syöpähoidosta jota olen teillä saanut. Eikä tämä minun keissi, glioblastooma gradus IV, kuitenkaan se kaikkein helpoin ollut varmasti teillekään. Niin kiitollinen että saan asua juuri Suomessa jossa lääketiede on maailman huippuluokkaa. Haluan kiittää maailman parasta kirurgia Timo Tähtistä kahdesta todella vaikeasta aivoleikkauksesta. Kiitos elämästä Niinkuin kirjassanikin sanoin niin sinä olet se ainoa ihminen maailmassa joka on päässyt oikeasti mun pääni sisään. Ja vieläpä kahdesti .

Kiitos maailman parhaille syöpälääkäreilleni Sirpa-Liisa Lahtelalle ja Hanna Mäenpäälle kaikista lukuisista tunneista mitä olemme keskustelleet, niistä tsempeistä ja myötäelämisestä sekä tästä pitkästä yhteisestä polusta mun paranemisen tiellä. Mä todellakin voin sanoa että juuri te kaksi olette mun "omalääkäreitä". Mua ei ole koskaan palloteltu eri lääkäreille vaan mä oon aina päässyt juuri teille. Kiitos myös TAYS:in sädehoito-osastolle ja erityisesti kaimalleni Karitalle.

Kiitos sairaanhoitaja Annelle lukuisista keskusteluista kun istuit sairaalasänkyni vieressä ja vannotit mulle että: "Karita - elämä jatkuu. Ei ehkä samanlaisena kuin ennen. Mutta se jatkuu". Kiitos teho-osaston Ullalle. En unohda sua ikinä .

Kiitos neurologian ylilääkäri Jukka Peltola kun sait mun epilepsian täysin oireettomaksi.

Haluan kiittää myös Antioksidanttiklinikan henkilökuntaa ja erityisesti Kaarlo Jaakkolaa, kun laitoit kehoni puutostilat kuntoon ja opetit minulle kuinka voin itse vaikuttaa omaan paranemiseeni kun motivaatiota vaan riittää. Ja riittihän sitä:). Olet omistanut elämäsi syövänhoidon kokonaisvaltaiselle tutkimukselle. Se draivi mikä sinussa vieläkin elää ihmisten auttamiselle saa mulle aina kyyneleet silmiin.

Kiitos myös koko Antioksidanttiklinikalle siitä järkähtämättömästä työstä mitä teette ihmisen kokonaisvaltaisen hoidon puolesta. Kiitos Antti Heikkilälle toivosta. Sä luotit siihen että paraneminen on mahdollista. Kiitos mun ihanille keho-mieli-hoitajille: Sirkku Rantamäelle reikistä ja energiahoidoista. Sä oot mun oma noita sekä Anna Tuulialle ja Kirsi Sarimaalle vyöhyketerapiasta. "Keho osaa parantaa itse itsensä" - niinhän sä Kirsi joskus mulle sanoit. Kiitos lukuisille Kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille akupunktiohoidoista.

Kiitos todella hyvästä bioresonanssihoidosta Satu ja Jouni Jämsälle sinne Lahden suuntaan. Teette ihan huikeeta duunia ihmisten terveyden eteen. Kiitos John Lewis kun tutustutit minut eteerisiin öljyihin 8 vuotta sitten. Sen jälkeen en ole ollut päivääkään ilman öljyjä. Kiitos kaikille Ayurveda lääkäreille lukemattomista ayurvedisistä hoidoista. Voi kuinka kaikki sairaat pääsisivät Intian Ayurveda-sairaaloihin tukemaan paranemisprosessiaan.

Kiitos Los Angeles Kings, Los Angeles Lakers ja Susijengi että saan lainata teidän fysiikkavalmentajaa - Marko Yrjovuori hoitaa mun kakkosleikkauksessa vinksahtaneen lantion virheasennon kuntoon ja palaa teille sitten:)

Kiitos osteopaatti Petri Tikka kraniosakraaliterapiasta. Kiitos hyvinvointivalmentaja Heikki Harju luottamuksesta ja loputtomasta tsempistä. Kiitos ravitsemusneuvoja Harri Virtanen lukuisista keskusteluista mitä ollaan käyty ravinnon parantavasta voimasta ja elämästä ylipäätänsä. Kiitos funktionaalinen ravintoterapeutti Marja Ruuti - jokainen syöpää sairastava tarvitsisi oman Marjan.

Kiitos Virpi Raipala-Cormier kun opetit mulle luonnon parantavasta voimasta. Voi kun kaikki ymmärtäisivät mikä voima on meidän jalkojemme alla ja kuinka parantavia luonnon yrtit ovat. Kiitos mun "soulbrother" Pequ Nieminen joka olet toiminut päivästä yksi mun suunnan näyttäjänä ja opettanut minua siitä miten kokonaisvaltainen paranemisprossessi onkaan. Sä oot mun esikuva ja tiedän että sä tiedät sen. Sydämellinen ja lämmin kiitos teille kaikille. Kiitos että saan elää tätä uutta elämääni terveenä ja tasapainoisena. Saan tehdä täydellistä unelmatyötäni ja saan myös nyt vuorostani auttaa muita. Olen saanut niin paljon hyvää että nyt olen niin kiitollinen että saan laittaa sitä hyvää kiertämään.

Yhdessä olemme enemmän.

KARITAN KUULUMISET

Tilaa uutiskirje!

Inspiroivia viestejä Karitalta, tietoja tapahtumista, ja uudet blogipostaukset suoraan emailiisi.