Uskalla parantua -blogi

Luontainen immuniteetti ja sen hoito - mitä mä teen

Mun elämässä kaikkein tärkeintä on hoitaa omaa immuniteettia. Ei edes mitenkään erityisesti juuri nyt - vaan ihan aina! ❤️ Mikään ei ole tärkeämpää kuin terveys. Varsinkin kun sen on joskus menettänyt niin sitä todella osaa arvostaa ja osaa laittaa sen sijalle 1.
 
Immuniteetti ei siis tule piikeistä eikä lääkkeistä eikä mistään ulkoapäin. Immuniteetti on sisäinen, luontainen. Se on sun oma.
 
Mä hoidan sitä monillakin tavoilla. Tärkeintä mulle on uni. Pidän huolta että nukun hyvin ja saan tarpeeks tunteja öihin. Rakastan hitaita aamuja ja siten en sovi yleensä mitään tapaamisia ennen 12sta. Eihän se aina oo mahdollista mutta jos on niin kunnioitan omaa luontaista rytmiäni.
Aamulla otan mun vitskut ja noitajuomat. Milloin mitäkin. Nyt otan esim Frantsilan siankärsämöä ja ruusujuurta ekana veteen sekoitettuna. Ihan tällainen "Caritas special:)" Sitten D-vitamiiniä, B comlex, Vita Aktive (missä B, E, E, sinkki, seleeni, kromi, jodi, molybdeeni, pii, mg), omega 3 ja Q10. Sitten jossain kohtaa ennen kun lähden liikenteeseen otan vegeproteiinijauhetta, eletrolyyttijauhetta & EAA:ta. Jos muistan otan EAA:ta myös esim treenien jälkeen (aminohappoja. Supertärkeä). Jossain kohtaa otan Vihreä helmi Chorella jauhetta ja sekoitan veteen tai neurolipidijääpalan+ green plus jääpaloja 2 (Biomed)
 
Omana ohjeena itselleni on että joko vihermehu tai vihersmoothie per päivä. Ellen tee niin ostan valmiin. ☘️☘️☘️
Iltaisin otan magnesiumia (parantaa unta, eikä vedä suonta)
Vaikka oonkin tällainen semi vege niin käytän esim luulientä. Ja nyt tilaan Biomedin maksakapseleita kun niitä kapseleina saa. 🙂 Ja syön siis kalaa.
 
Mikään ei oo maksettu mainos koska en tee kenenkään kanssa kaupallista yhteistyötä:)
Käytän eteerisiä öljyjä sekä käyn täydentävissä hoidoissa. Mitä keho nyt tarviikaan. Välillä akupunktioo, välillä vyöhyketerapiaa, kraniosakraaliterapiaa... tai ihan perushierontaa.
Noin muuten treenaan sitä akroa ja lihaskuntoa kerran viikossa. Muu liikunta on joogaa. Se on mun pääjuttu ja mulle kaikkein tärkeintä. Välillä yiniä ja välillä hot flowta.
Käyn avannossa vähintään kerta viikkoon.
 
Mun oma sääntö on että joka päivä pitää olla oma hyggehetki. Se voi olla ihan mitä vaan. Mitä kiireisempi päivä sitä tärkeämpänä pidän sitä hyggee. 🙂
Ja yks super immuniteetti buusteri on että en stressaa. Jos jää päivän vitskut ottamatta niin ei haittaa. Jos syön jotain ei niin terveellistä niin ei haittaa. Stressi on kaikkein pahinta myrkkyä mitä voin antaa keholleni.
 
Immuniteetin hoitoon kuuluu myös yhteisöllisyys. Näen ystäviä ja nauran niiden kanssa vedet silmissä... ympäröin itseni saman henkisillä, positiivisilla ihmisillä. Teen asioita joita rakastan. Karsin asioita joita en enää tarvitse. Mietin mihin käytän aikaani. Tai en käytä.
 
En katso uutisia. Laitan mielummin esim Minkkiset korviin tai kuuntelen äänikirjaa. Nyt viimeks Tommy Hellsten Virtahepo makuuhuoneessa kirjaa. Hellsteniä saan tavata myös työni puolesta. Hän osaa aina sanoa mulle oikeat sanat ja pitää mut linjassa. Näitä tyyppejä rakastan.
Seuraan instassa lähinnä seikkailijoita. Ihmisiä jotka tekee jotain erilailla... on valinnut ihan oman tavan elää. Eli siis kaiken maailman kiipeilijöitä, sukeltajia, luontoihmisiä, kilpikonnien rescue tyyppejä, purjehtijoita, norsujen ja sarvikuonojen pelastajia. Ystävältäni Taralta kuulin näistä jenkkien vaellusreittien tyypeistä esim Cheryl Strayed ja yks hyvä leffa on esim Wild, mikä perustuu Strayedin omiin kokemuksiin hänen vaellukseltaan Pacific Crest Trail -reitillä. Eli summasummarum. Seuraan itseäni inspiroivia ihmisiä. 🔥🔥🔥
 
Elän omannäköistäni elämää. Omien arvojen mukaista elämää. ❤️
KARITAN KUULUMISET

Tilaa uutiskirje!

Inspiroivia viestejä Karitalta, tietoja tapahtumista, ja uudet blogipostaukset suoraan emailiisi.