Uskalla parantua -blogi

Luontainen immuniteetti on kaikkein tärkeintä mitä sinulla on!

Juttelin äsken itävaltalaisen naisen kanssa joka oli juuri saanut aivokasvain diagnoosin, 28 vuotiaana. Sama kasvain kuin mulla. Lääkärit eivät antaneet toivoa. Elinikäennuste max 2 vuotta. Mikä jumalaure siinä on että sitä toivoa ei anneta?! Luotetaan vaan johonkin lukuihin, keskiarvoihin. Miten kukaan lääkäri voi sanoa että miten kenellekin käy? Miten voi? Miten kukaan ulkopuolinen voi sanoa kuinka vahva immuniteetti kenelläkin on, tai ei ole. Minkälainen ihmisen oma paranemisjärjestelmä on. Mikään ei tule ulkopuolelta. Ei sellaista ihmelääkettä olekaan joka parantaa syövän tai minkä vaan vakavan sairauden. Sen parantaa ihmisen oma immuunipuolustusjärjestelmä kun se saadaan toimimaan oikein. Ja kyllä - omaa immuniteettia voi vahvistaa.
 
Yksi paranemisen perusedellytys on usko omaan paranemiseen. Sitä avittaisi se että lääkäri jollain tapaa yrittää luoda suhun uskoa. Jos näin ei ole, se usko paranemiseen pitää löytää itse. Se on vaikeampaa jos sulta on viety jo se toivo pois.
 
Mä jouduin itse etsimään oman sisäisen uskon siihen että paraneminen on mahdollista vaikka mullekaan toivoa ei annettu. Yhtään. Piti vaan luottaa omaan kehoon ja sen kykyyn parantua. Päätin ignoorata elinikäennusteet ja en antanut yhtään tilaa sille kuinka "paha" mun gradus on. Laitoin kaiken mun energian paranemiseen. Opiskelin paranemista. Isoin asia oli se että ymmärsin että keho on mun puolella ja haluaa mulle vain hyvää.
 
Nyt mun oma sairaus tuntuu jo kaukaiselta. Siitä on kymmenen vuotta. KYMMENEN!! Uskomatonta! Vähän kun katselisi sitä kaikkea ulkopuolelta. Olinko toi oikeesti minä?! Meninkö mä läpi tän kaiken? Mistä maailmasta se mun voima tuli silloin kuin olin heikoimmillani?
 
Jos jotain niin oma sairaus opetti että paraneminen ja terveys on minussa itsessä. Mun sisällä. Jotenkin tätä kaikkea voi ajatella myös tässä ajassa. Ihan kun meillä olisi joku piikki joka tulee ja pelastaa. Ja mitä enemmän niitä otat niin sitä paremmin voit. Siis paskan marjat taas! Ihan sama kuin ajateltaisiin että mitä enemmän lääkkeitä syöt sitä terveempi olet. No eihän se niin ole.
Immuniteetti on tärkeintä mitä sulla on. Pidä siitä huolta. Syö terveellisesti, ota vitamiinit ja noitajuomat. Käy avannossa ja saunassa. Urheile ja liiku. Pidä itsestäsi huolta. Ota täydentäviä hoitoja aina kun voit. Avarra elämääsi niin että näet kaiken isossa kuvassa. Matkusta jos pystyt. Se auttaa näkemään ja matkat avartaa aina. Tutustu eri maiden paranemismuotoihin. Esim kiinalaiseen lääketieteeseen tai Intian ayurvedaan. Ei ole yhtä oikeaa. Yhdistele ne asiat jotka sua resonoi. Luota sun omaan intuitioon. Ympäröi itsesi ihanilla ihmisillä. Yksin täällä ei pärjää kukaan. Luota että elämä kantaa - sekin haluaa sulle vain hyvää. Elämä. ❤️
KARITAN KUULUMISET

Tilaa uutiskirje!

Inspiroivia viestejä Karitalta, tietoja tapahtumista, ja uudet blogipostaukset suoraan emailiisi.