Uskalla parantua -blogi

Muutama ajatus Koronasta ja Keralasta

Seuraan tiiviisti Keralan tilannetta koska you know me... Rakastan Intiaa, rakastan Keralaa, rakastan niitä ihmisiä siellä. Keralassa on 35 MILJOONAA ihmistä. Koronaan sairastuneita on tällä hetkellä 376. Parantuneita 176. Kuolleita on 3. Mä en tiedä mitä ne tekee mutta ne tekee jotain niin oikein. Tiedän kyllä miten organisoituneita he ovat (vaikka ei uskois kun on kyse kuitenkin Intiasta), testauksia tehdään paljon, karanteenia noudatetaan yms.

Keralan hallitus sekä vapaaehtoiset vievät ruokaa ja puhdasta vettä köyhille perheille ja lapsille. Ihmisistä huolehditaan.
Silloin kun olin Keralassa ihan viimeisinä päivinä ennen lock downia, niin sanoinkin, että täällä musta tuntuu että olen turvassa. Vaikka joutuisin jäämään tänne niin olen turvassa. Tiesin että musta pidettäisiin todella hyvää huolta. Jos sairastuisin niin pääsisin hyvään sairaalaan ja mun ympärillä olisi monta huolehtivaa ihmistä. Nytkin kun olen Suomessa saan päivittäin viestejä mm. meidän retriitin bussikuskilta, meidän oppaalta, oppaan pomolta, vikan hotellin tarjoilijalta, ayurveda-lääkäreiltä että miten voin ja onko kaikki hyvin. Nämä ihmiset on niiiiin ihania. Ihan käsittämättömiä. Mä niin haluan imeä tätä niiden hyvyyttä mun sisään.
Kun luen mun Keralalaisten ystävien postauksia tai paikallisia uutisia, niin ne alkaa aina sillä, että kuinka monta PARANTUNUTTA on ollut tänään. Kun meillä alkaa uutiset sillä että kuinka monta kuollutta on tänään Suomessa, kuinka monta jenkeissä yms.
Ja uskoisin että kaatuneille bisneksille ei ole minkäänlaista kuntatukea, Ely-keskuksen tai Business Intian rahoitusta, työkkärin koronatukea yms. Ja kertaakaan en ole kuullut että kukaan valittaisi mistään. Ne vaan jaksaa uskoa hyvään ja siihen että tästäkin selvitään.
Ps. Tässä kuvassa koronasta parantunut aviopari. Ikää heillä 93 ja 88. Saivat superhyvää hoitoa sairaalassa ja ihanan seremonian lauluineen kun pääsivät lähtemään terveinä takaisin kotiin

KARITAN KUULUMISET

Tilaa uutiskirje!

Inspiroivia viestejä Karitalta, tietoja tapahtumista, ja uudet blogipostaukset suoraan emailiisi.