Uskalla parantua -blogi

Valoa lautasella kirja ja fiiliksiä siitä ...

Niin ihania palautteita tulee jo nyt, vaikka juuri vasta ensimmäiset ovat saaneet käteensä uuden kirjan: Valoa lautasella, parane puhtaalla ravinnolla. Tämä Tara Langen palaute meinas kyllä tipauttaa jalat alta ja melkein aloin itkemään Prisman parkkipaikalla. Tara - joka on mun suurin esikuva kirjailijana ja maailman ihanin Soulsister, joka jo ensimmäisen kirjani Uskalla parantua kanssa tsemppasi mua täysillä. 

- Kohti ääretöntä ja sen yli - ♥ KIITOS ♥. Sanattomaksi vetää.

 

"Tiesin, että Karitan ja Kaien kirja tulisi olemaan mieletön, mutta nyt kun sain sen käteeni, olen sanaton.

Tai enpä ole! 😉

Kirja on jättipaksu tietopaketti, joka säteilee aivan erityistä valoenergiaa. Kirjan lukeminen ennustaa muutosta parempaan, ja sen tuntee luissa ja ytimissä jo kirjaa pidellessä.

Karita, itkin kun luin alkusanojasi. Jo niissä oli KAIKKI ja ne loppuivat sivuun 13! Olet vain yksinkertaisesti läpeensä HYVÄ ja VALOISA ihminen! Äänesi, innostuksesi, uskosi ja tyylisi on aivan omaa luokkaansa. Kiitos ”Ripaus idän viisauksia”-osiosta, loisto tiivistelmä!

Kaie, oli mahtava tutustua tarinaasi paremmin. En tiedä, onko alkusanoissasi mainitsemasi pikkutyttö Lotte, mutta aion sanasi Lotelle näyttää, enkä voi sitä itkemättä tehdä. Tarinasi on huikea ja moni voi varmasti samaistua siihen. Olit ottanut suurimman osan ruokakuvista?! Ne ovat huikeita ja inspiroivat kävelemään suoraan keittiöön. Olet myös reseptinero, aion mahdollisesti tehdä ihan jokaisen reseptin!

Teidän voimanne, suuren suuri sydämenne, näkyy, tuntuu ja kuuluu läpi kirjan. Se, miten rehellisesti ja anteeksipyytämättä jaatte luottamusta paranemisen mahdollisuuteen ja miten perinpohjaisesti jaatte tietotaitoanne lukijoillenne, on huikeaa.

Karita, sanasi ”elämänpalo sisälläni huutaa, että ”mäkin haluun!” Enkä vain halua, vaan aion!” sai minut huutamaan samalla palolla YES ääneen! Kissani pelästyi 😂

Kiitos, että jaatte osaamistanne, suosittelette muita osaajia ja muiden kirjoja (minunkin.) Arvostan sitä todella paljon. Se on linjassa kirjan sanoman kanssa.

”Mikään yksi ei paranna, tarvitaan kokonaisuus.”

”Et ole yksin.”

Teistä tulee kirjanne myötä jokaisen kirjan lukijan ystävä. Niin lämmin ja myötäelävä on sanomanne, niin kauniisti johdatatte lukijan hänen sisäisen voiman ja valon äärelle. Tarjoatte reseptien ja tiedon lisäksi ITSENNE lautasella ja voin kertoa - kirjanne on Michelin tähden arvoinen!

Olkaa ylpeitä itsestänne ja toivottavasti tämä kirja on bestseller!!!

Love you both ❤️

#valoalautasella #nytkaupoissa #viisaselämä @uskallaparantua @kaiehakonen #vuodenkirjatapaus "

KARITAN KUULUMISET

Tilaa uutiskirje!

Inspiroivia viestejä Karitalta, tietoja tapahtumista, ja uudet blogipostaukset suoraan emailiisi.