Eteeriset öljyt


Jos haluat tutustua eteerisiin öljyihin on sinulle siihen kolme vaihtoehtoa, täällä.


1. Voit valita linkistä kohdan CUSTOMER, ja maksat öljyistä täyden hinnan.

2. Valitse linkistä DISTRIBUTOR/ JÄLLEENMYYJÄ, ja saat öljyistä aina 24% alennusta. Tilaus ei sido mihinkään, voit käydä vaikka tilaamassa vain yhden öljyn. Lämmin suositus kun aloittelet öljyjen parissa, että tilaat aloituspakkauksen, jossa mukana on 11 kaikkein suosituinta eteeristä öljyä sekä diffuuseri. Tällä pääset heti hyvin öljyjen ihanaan maailmaan.

3. Kun tulet täysin ihastumaan eteeristen öljyjen terapeuttiseen ja mielialaa kohottavaan vaikutukseen, voit liittyä ER-OHJELMAAN, jossa tilaat joka kuukausi ja nautit Young Living:in tarjoamista bonuksista ja tienaat samalla rahaa.

Eteeriset öljyt antavat turvallisen, luonnollisen ja vaihtoehtoisen tavan hoitaa perhettä ilman kemikaaleja ja synteettisiä aineita.

Young Living-öljyt ovat olleet iso osa elämääni jo viiden vuoden ajan.

Puhtailla, terapeuttisilla eteerisillä öljyillä on hyvinvointia tasapainottavia ominaisuuksia. Ne tasapainottavat hormonitoimintaa, kohentavat mielialaa sekä edistävät henkistä ja emotionaalista hyvinvointia. Ne tarjoavat soluille happea

Eteeriset öljyt voivat tukea paranemista emotionaalisella, fyysisellä, psyykkisellä ja henkisellä tasolla.

Eteerisiä öljyjä voi käyttää iholle tai diffuuserissa tuomaan happea ja täyttäen kodin raikkaalla tuoksulla.

Pidän Oh My Oils -öljyiltoja ihanien öljy-ystävieni kanssa. Niissä pääset kuulemaan meidän kokemuksista ja oppimaaan öljyistä lisää. Tapahtumista ilmoittelen täällä nettisivuilla ja Facebookin puolella.