Healing yhteisö - Uskalla parantua

 

 
Healing yhteisö on perustettu tarpeeseen yhdistyä.
 
Se on meille jotka haluamme parantua ja olemme valmiita tekemän duunia sen eteen.
 
Ottamaan itse vastuun omasta paranemisprosessista.  

 

Kukaan ei voi luvata kenellekään paranemista, mutta se mitä voin luvata on se, että kuljen tämän matkan sinun kanssasi. Enkä pelkästään minä, vaan koko tämä yhteisö elää sinun rinnallasi.  

 

LIITY YHTEISÖÖN

AINA ON TOIVOA!

 

Paraneminen on monen asian summa. Se on niin laaja ja iso asia, se on myös koko elämänmittainen tie. Tässä yhteisössä minä haluan tukea sinua paranemisesi kanssa. Mennään läpi paranemista step by step. Keskitytään vahvistamaan omaa immuniteettia, että se toimisi mahdollisimman optimaalisesti. Annetaan keholle mahdollisuus alkaa parantamaan itse itseänsä.

Yhdistetään tähän kaikki se tieto, mitä maailmalla on. Yhdistetään länsimaalainen lääketiede, CAM-hoidot (Compimentary and alternative medicine) sekä otetaan ripaus Intian ayurvedaa ja kiinalaista lääketiedettä. Itse koen tärkeänä myös henkisen puolen paranemisessa. Ei auta kuinka terveellisesti syömme, jos ajatuksemme ja uskomuksemme ovat vinksallaan.

Vakava sairaus on aina pelottavaa. Uskokaa, minä tiedän. Tärkeänä asiana parantumisessa on positiivinen vertaistuki. Kukaan ei pärjää täällä yksin, joten yhteisössä me tuetaan toinen toisiamme. Keskitytään paranemiseen (ei sairauteen). Kaikessa on kyse kehon ja mielen tasapainosta. Its all about the balance. Iloa ja huumoria unohtamatta.

Haluan jakaa teille omia kehoterapeuttejani ja erilaisia hoitoja joista itse olen saanut valtavasti apua. Haluan jakaa myös ihmisten tositarinoita paranemisesta myös hyvinkin vakavista sairauksista.

”Ihmeitä" tapahtuu ihan tavallisille ihmisille. Olisitko sinäkin yksi heistä?

 

Jokainen päivä on mahdollisuus aloittaa uusi elämä!

Be the Change!

 

Healing yhteisö on aina tukenasi!

Saat voimaa paranemiseen missä vain oletkin!

 

LIITY YHTEISÖÖN

Kenelle Healing yhteisö on?

 

Olen vetänyt retriittejä monia vuosia ympäri Suomen ja ympäri maailman, ja olen huomannut että oikeastaan jokainen on paranemassa jostakin. On se sitten työuupumus, masennus, syöpä, kilpirauhassairaudet, migreenit… se voi olla ihan mitä vain, niin henkistä kuin fyysistä.

Healing yhteisö on sinulle, jos olet päättänyt parantua ja olet valmis tekemään asioita parantumisesi eteen. Täällä ei niinkään vellota sairauksissa, vaan löydetään keinoja, apua ja inspiraatiota kohti paranemista.  

Healing yhteisö on myös sinulle, joka haluat ylläpitää terveyttäsi ja oppia uutta.

Tässä yhteisössä me olemme ME. Yhdessä.

Positiivinen vertaistuki on äärimmäisen tärkeää.

Sinun on aika astua omaan voimaan. Uskalla kuunnella kehoasi ja sen tarpeita. Uskalla yhdistää länsimainen lääketiede täydentäviin hoitoihin ja paranemista tukevaan ruokavalioon. Laita kehosi puutostilat kuntoon ja hoida kehoasi lempeällä joogalla.

Länsimainen lääketiede, täydentävät hoidot ja paranemista tukeva ruokavalio - YHDESSÄ.

Toisiaan tukien.

Ei joko-tai, vaan sekä-että.

Yhteisömme asiantuntijat

Olli Polo

Mukana lääketieteen tohtori, fysiologian dosentti ja keuhkosairauksien erikoislääkäri, unitutkija Olli Polo.

Ville Pöntynen

Lääkärikeskus Lupauksen yleislääkäri. Lupauksen missiona on tarjota asiakkailleen maailman parasta terveydenhoitoa.

Hanna Voutilainen

Funktionaaliseen ravitsemukseen erikoistunut laillistettu ravitsemusterapeutti Hanna Voutilainen.

Yhteisön kurssimoduulit 

MODUULI 1

Podcast

Haastattelen joka kuukausi mielenkiintoisia vieraita.

Vieraita, jotka ovat auttaneet minua omalla paranemispolullani.

Vieraita, joiden osaaminen ja tietotaito on Suomen huippuluokkaa. Vieraita, joilla on viluväreitä nostattavia paranemiskokemuksia tai elämäntarinoita.

MODUULI 2

Healing juoma

 

Opetan sinut tekemään parantavia, ravintorikkaita mehuja, smootheja ja "noitajuomia." Sinä ihan varmasti osaat. Helppoa ja simppeliä. 

Siitä mitä juot, tulee yhtä tärkeää, kuin siitä mitä syöt.

MODUULI 3

Ravitsemusterapeutti

Funktionaaliseen ravitsemukseen erikoistunut laillistettu ravitsemusterapeutti Hanna Voutilainen pitää joka toinen kuukausi mielenkiintoisen luennon ja joka toinen kuukausi hän vastaa kysymyksiinne Q&A-osiossa.

Hanna on ihan mieletön!

MODUULI 4

Healing jooga

Joka kuukausi rentoudut terapeuttisessa yinjoogassa minun ohjaamana. Yinia kutsutaankin healing joogaksi. Uskallan sanoa, että Yin-jooga on muuttanut oman elämäni täysin. Haluan opettaa ja jakaa sitä ihanuutta myös muille. Rakastuin ennenkaikkea Yin-joogan henkiseen puoleen, siihen ihanaan rauhaan ja tasapainoon mitä jooga tuo.

MODUULI 5

Omalääkäri

Mikä tilaisuus meillä onkaan saada omat lääkärit, jotka vuorokuukausin pitävät luentoja ja vastaavat teidän valikoituihin kysymyksiinne. Lääkäreinä yleislääkäri Ville Pöntynen sekä Lääketieteen tohtori, fysiologian dosentti ja keuhkosairauksien erikoislääkäri, unitutkija Olli Polo.

MODUULI 6

Karitan tsemppipuhe ja kuulumiset

 

Videotervehdys ja kuulumiseni kerran kuukaudessa.

YHTEISÖÄ LUOTSAAN MINÄ,

Karita Aaltonen

Tunnen, että koko elämäni on johdattanut minut tähän pisteeseen. Oman yhteisöni perustamiseen. Saan vihdoin jakaa kaiken sen valtavan tietomäärän, jonka olen kerännyt parantuessani itse aivokasvasvaimesta ja saan tutustuttaa tiedät niihin uskomattamottiin ihmisiin, jolta olen saanut apua, kannustusta, tietoa ja tukea vuosien varrella. Missioni on aina ollut saada lääketiede, paranemista tukeva ruokavalio sekä täydentävät hoidot kulkemaan käsikädessä ihmisen parhaaksi. Ei kukaan ketään vastaan vaan kaikki yhdessä. ♥ Siksi tämä yhteisö. 

JAETAAN JA KOETAAN YHDESSÄ!

Kurssimoduulien lisäksi hyvin tärkeä osa on itse YHTEISÖ.

Kurssialustalla tapahtuva keskustelufoorumi on meidän yhteinen paikka jakaa tuntemuksia, tsempata ja kysyä. Tyhmää kysymystä ei olekaan. Kurssialustalle myös linkkaillaan uusimpia tutkimuksia niin Suomesta kuin maailmalta.

Tämä siis on ikään kuin meidän heimoneuvosto😊

Olet erittäin lämpimästi tervetullut mukaan paranemisen ja terveenä pysymisen tielle.

Voit liittyä koska tahansa, joko vuosi- tai kuukausijäseneksi. 

YHTEISÖN JÄSENENÄ
  • Saat kuudesta moduulista koostuvan kattavan kurssipaketin joka kuukausi
  • Käytössäsi on huippulääkäreiden ja funktionaalisen ravintoterapeutin viisaudet ja vastaukset Q&A osioissa
  • Kuulet Suomen inspiroivimipien hyvinvointivalmentajien haastatteluja
  • Saat herkullisia juoma- ja ruokareseptejä
  • Kehosi rentoutuu Healing joogavideoiden ohjauksessa
  • Saat yhteisön tuen, ystävyyden ja kannustuksen

Älä jää yksin! Liity Suomen positiivisimpaan ja innostavimpaan yhteisöön!

Uskalla parantua ja lähde mukaan!

 

Kuukausijäsenyys

39€ / KK

Kyllä kiitos, haluan mukaan!

ALOITAMME 1.8.2022

Voit liittyä mukaan yhteisöön koska tahansa! Kaikki materiaali on heti käytössäsi!

PÄÄSET HEALING-YHTEISÖÖN AINA SIVUJENI KAUTTA!

Kun haluat tulla Healing yhteisöön, tule sivuilleni karitaaaltonen.fi 

Täällä näet oikeassa yläreunassa KIRJAUDU. Näpsäytä sitä ja laita meilisi ja salasanasi, josta pääset omaan kirjastoosi, josta näet kaikki kurssisi, tässä tapauksessa Healing yhteisön ja Healing keskusteluosion.

Kun liityt kuukausijäseneksi, kuukausimaksusi menee sen mukaan, minä päivänä liityt yhteisöön. (Esim. liityt 25. päivä, niin sinua laskutetaan joka kuun 25. päivä.) 

Jäsenyyden peruminen: Voit myös koska tahansa perua kuukausijäsenyytesi. Laita meiliä [email protected] vähintään viikkoa ennen kuukausittaista laskutuspäivääsi, niin hoidamme kaiken puolestasi.