Vyöhyketerapeutti Kirsi Sarimaa

Kirsi sarimaa on aivan mestari omalla alallaan. Hänelle olen lähettänyt monia ihmisiä, mitä erilaisimmilla vaivoilla ja sairauksilla; migreeniä, sydänvaivoja, verenpainetta, ylipainoa, reumaa ja tietenkin syöpäpotilaita. Hoidon aikana Kirsi näkee erilaisten antioksidanttien ja vitamiinien puutostilat kehossa ja häneltä saa hyvin tarkat hoito-ohjeet.
Kirsin kanssa puhumme myös uudesta, nyt Suomeenkin rantautuneesta redoxsignalointimolekyyli-valmistesta ASEA:sta, mikä korjaa ja edistää solujen terveyttä.
Perusajatuksena ASEA:ssa on auttaa elimistöä pysymään terveenä ja tukea prosesseja, jotka auttavat kehoa parantamaan itse itsensä.
ASEAa sisäisesti ja loistava lisä tähän on voide nimeltä Renu 28-voide joka kehitettiin samalla  menetelmällä tukemaan ihosolujen uudistumista lempeällä ja luonnollisella tavalla, jotta ihon elinvoima ja tasapaino paranee. Renu 28 tuo elivoimaa iholle ja toimii loistavasti myös palohaavoihin, akneen, auringon polttamalle iholle ja muihin ihovaurioihin.
Tästä voiteesta lähtee tammikuussa myös loistava tarjous käyntiin. Kerron siitä sitten lisää. Stay tuned.
Nyt vaan kaikille ihanaa joulunalusaikaa! Paljon kynttilöitä, hyggemeininkiä ja muistetaan pitää Joulun perimmäinen tarkoitus mielessä. Rauhaa & rakkautta ♥
Jaa postaus ystäviesi kanssa: