Reissukassiin mukaan

Näillä lähdettiin Ouluun keikkailemaan. This is all you need… Tästä Better You:n viherjauheesta on tullut ihan yksi favorite juttu. Yhdessä purkissa on…

kaikki; pellavansiemen, ohranoras, quinoa, spirulina, mustikka, porkkana, merilevä ja kurkuma. Aivan loistava yhdistelmä luonnon vitamiineja, mineraaleja ja rasvahappoja.

Sitä voi laittaa esim smoothien sekaan tai jugurttiin. Itse olen tällainen kaikki-heti-nyt ja nopeesti ja sekoitan tämän vain veteen. Menee tosi hyvin niinkin. 🙂

Samoin tätä Better You:n  D-vitamiinia sekä B-12-vitamiinia olen käyttänyt tosi pitkään. Yksi suihkaus D:tä on 75 mg. Itse käytän noin pari suihkausta. Suihkeet myös imeytyy suun limakalvoilta parhaiten. Varmistuksen tästä sain taannoin Antioksidanttiklinikalta jossa otettiin laajat verenkuvat. D-vitamiinipitoisuuteni oli erinomainen.

Lapsille käytän samaa D:tä (yksi suihkaus). (tätä löytyy myös miedompi versio)

Ja hyvänä puolena myös tosi hyvä maku. Joutuu enemmänkin katsomaan ettei lapset suihkauttele ihan huvin vuoksi koko pulloa. 🙂

Tämä B-12 suihke antaa virtaa ja edesauttaa hermoston ja aivojen toimintaa. Sen sisältämä kromi auttaa pitämään yllä normaalia verensokeripitoisuutta. Huippu tuote kaikille mutta kasvissyöjille välttämätön.

Kerran kun näitä suihkeita kokeilee niin näihin jää ihan koukkuun.

Kuvan vihreässä pienessä pussissa on pakuria (chaga). Otan yleensä aina reissuun mukaan ja kotona käytän päivittäin myös.

  • Pakurikääpä on maailman suurin tunnettu antioksidanttien lähde. .
  • Pakurikääpä ylläpitää tervettä immuunivastetta. Näin flunssat, köhät ja muut sairastelut pysyvät paremmin poissa.
  • Pakurikääpä on vahvasti tulehdustiloja rauhoittava luonnon ihmetuote.

Juurikin pakuri ja kurkuma (mitä oli siinä jauheessa) ovat erittäin hyviä nimenomaan syöpän hoitoon. Taltuttavat elimistön tulehdustilaa ja auttavat jopa tappamaan niitä huonoja soluja.

Ei muuta kun pakurit porisemaan.  🙂

Jaa postaus ystäviesi kanssa: