Taas se tulee! ♥ Kesän odotetuin viikko! Tule viettämään kanssamme unohtumaton viikko Frantsilassa joogaten ja paastoten vihermehuilla!

Viime kesän retriitti on muistoissa yhtenä 2018 huippuhetkistä! Moni osallistujista on sanonut, että se voima, jonka retriitiltä sai kannatteli koko loppuvuoden.

Anna itsellesi ikimuistoinen lahja ja tule viettämään kesäleirimäinen retriitti Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa. Viiden päivän aikana paastotaan itsetehdyillä vihermehuilla, joogataan, saunotaan, lillutaan paljussa, pidetään naisten piirejä, inspiroidutaan ja herkistytään luennoilla ja seremonioissa.

Frantsilan luonnon maisemat rauhoittavat, rakkaudella valmistetut ja vapaasti käytössäsi olevat tuotteet; öljyt, rohdot ja kukkatipat elvyttävät ja hoitavat, hiljaisuus ja rehevä luonto parantavat. Retriitti vaikuttaa voimaannuttavasti ihan solutasolla asti!

Kurssin vetäjinä toimivat Tara Lange ja Karita Aaltonen, mutta ihan yhtä ison panoksen viihtyvyydelle antaa paikalle saapunut naisryhmä. Jokaisella on mielenkiintoisia tarinoita, sillä näille retriiteille tulevat naiset ovat kaikki innostuneita ja rohkeita itsensä haastajia! Piirissä vapautuu arjen kiireessä pantattu itku ja saunassa raikuu helisevä nauru! Rauhassakin saa olla, on nurkkia johon käpertyä kirjan kanssa, voi ottaa nokoset tai lähteä kävelylle pitkin metsäteitä. Kaikki on sallittua paitsi suklaa ja kahvi! 🙂

Mukana kanssamme on myös Frantsilan sydän Virpi Raipala-Cormier, joka kertoo meille yrttien eheyttävästä voimasta ja vie meidät opastetulle kierrokselle omaan upeaan puutarhaansa. Siellä energiat ovat todella huikeat.

Viisi päivää omassa kuplassa tekee niin hyvää! Osallistujien kesken muodostuu vahvistava ja kannatteleva side – vähän kuin oma ”naisten voimaheimo” jota et ikinä unohda.

PAASTO:
Edellisten retriittien perusteella voi sanoa, että turhaan huolehdit pystytkö paastoamaan. Paasto on vähän kuin sivuseikkana täällä, kaikki kun ovat samassa veneessä ja houkutuksia ei ole. Paasto on fyysinen ja henkinen kokemus ja retriitillä helpotetaan molempia, jotta kuonat kehosta sekä mielestä poistuvat. Jooga, turvehoito, yrttisauna, palju ja jalkakylvyt puhdistavat kehoa ulkoisesti, herkulliset mehut, Frantsilan lähdevesi ja Detox-tee sisäisesti. Frantsilan maagisilta hoitajilta voi ottaa myös omaan laskuunsa ihania hoitoja puhdistusta tukemaan.

Toivomme Taran kanssa, että olet perusterve ja tunnet olevasi valmis viiden päivän mehupaastoon. Paastoa ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Jos olet lääkityksellä, neuvottele lääkärisi kanssa.

JOOGA:
Karitan joogatunneilla pääset lempeällä tavalla hiljentymään ja kuuntelemaan kehosi kuiskauksia. Yin-jooga on taivaallisen lempeää ja rauhallista ja sitä ei turhaan kutsuta healing-joogaksi. Voit todella eheytyä ja tulla siksi mitä oikeasti olet. Mitään ei tarvitse osata, tämä hidas ja venyttelevä jooga sopii kaikille.

MUU OHJELMA:
Retriitillä on luentoja, workshop, irtipäästöseremonia, labyrintti kävely, kukkaseppeleiden teko, naisten piiri ja kaikkea mitä sattuu päähän pälkähtämään! Kaikki ohjelma on vapaaehtoista eikä aikataulu ole kiveen kirjoitettu. Pääpaino pidetään olemisessa ja itsensä ääreen rauhoittumisessa, ollaan luonnon tahtiin ilman jäykkää suunnittelua.

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: