Dharma – kohti unelmatyötä 2021

Oletko hauduttanut intohimoasi ja luovuuttasi vakan alla jo vuosia, muttet ole rohjennut tuoda lahjakkuuttasi näkyville? Mietitkö yrittäjäksi ryhtymistä tai oletko jo yrittäjä, joka kaipaa henkistä nostatusta, vertaistukea ja valmennusta kohti omannäköistä ja omien arvojen mukaista elämää? Tämä valmennuksellinen retriitti on sinulle, jos tunnet, että sinua kutsutaan johonkin uuteen, pelottavaan, epävarmaan, jopa järjettömään. Tunne ei jätä sinua rauhaan, vaan pyytää sinua pysähtymään ja avautumaan sen tuomille ihmeellisille mahdollisuuksille.

Tara ja Karita tietävät tämän tunteen. Vuosi 2012 oli molemmille käänteentekevä vuosi – paluuta entiseen ei ollut. Luovuuden kutsuun oli vastattava, luotettava, uskottava.

Tara aloitti tyhjästä, kolmen lapsen yksinhuoltajana. Hän elää ikuisen uudistujan dharmaansa todeksi luottamuksen ja intuition johdattelemana, sitkeästi töitä tehden, häpeää ja epävarmuutta sietäen. Tara on tuonut vihermehut koko kansan tietoon, pitänyt kymmeniä retriittejä ja lukuisia kursseja, kirjoittanut seitsemän kirjaa, julkaissut e-kirjoja ja äänikirjoja, tehnyt verkkokursseja, ylläpitänyt verkkoyhteisöjä, pitänyt Helsingissä toimitilaa, maahantuonut Belly Bindeja, toiminut synnytysdoulana ja vanhempien ja pariskuntien valmentajana. Hän kirjoittaa Hidasta Elämää-sivustolle, pitää Tajunnan Virtaa-podcastia, luennoi ympäri Suomea, suomentaa kirjoja, toimii sisustussuunnittelijana, some-markkinoijana, brand ambassadorina ja mitähän vielä?!

Karita on joogaopettaja, juontaja, luennoitsija, kirjailija ja TerveysSummitin haastattelija. Hän pitää retriittejä Suomen lisäksi ympäri maailmaa…Intiassa, Marokossa, Afrikassa, Nepalissa, Portugalissa, Tahitilla… eläen ikuisen seikkailijan dharmaansa todeksi. Hänet tunnetaan rehellisyydestään, hyväntekeväisyydestään, rohkeudestaan ja positiivisuudestaan. Karita tekee väsymättä töitä saadakseen lääketieteen, paranemista tukevan ruokavalion sekä täydentävät hoidot kulkemaan käsi kädessä ihmisen parhaaksi.

Karita on kirjoittanut kirjan Uskalla Parantua, ja uusi kirja ilmestyy syksyllä 2020.

Retriitillä Tara ja Karita jakavat kokemuksensa ja oppinsa rehellisesti. Miten löytää luottamus intuition ääneen, ja miten uskoa itseensä ja dharmaansa silloinkin kun kukaan muu ei usko. Tämä retriitti tarjoaa eväät innostumiselle ja mahdollisuuden pysähtymiselle. Tara on kuin pursuava lähde täynnä ideoita juuri sinun unelmaasi vauhdittamaan ja Karitan joogatunneilla kuulet sisäisen äänesi kirkkaasti ja selvästi.

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: