Tule kokemaan voimaannuttava luento hyvinvoinnista, jaksamisesta ja stressaavien tilanteiden hallinnasta. Kahden upean naisen omakohtaiset selviytymistarinat kertovat rohkeudesta, mielen voimasta ja oivalluksista hyvinvoivan elämän puolesta. Tilaisuus on tarkoitettu pitkäaikaissairaiden lasten vanhempien tueksi ja jokaiselle, joka on kiinnostunut hyvinvoinnista ja kokee tarvitsevansa lisävoimia arjen kiireen keskellä.

KARITA AALTONEN sai pahalaatuisen aivokasvaimen diagnoosin vuonna 2012 – vain 38 vuotiaana. Tänään hän on terveempi ja vahvempi kuin koskaan ennen. Oman tarinansa kautta hän antaa rohkeutta ja valoa parantumisen tielle ja kertoo oman mielen voimasta hyvinvoinnin työkaluna.

MIIA HUITTI on entinen pankinjohtaja ja henkilöstökonsultti, keskoslasten äiti, joka paloi loppuun. Tänään hänen intohimonaan on antaa työkaluja stressin käsittelyyn, inspiroida jokaista jaksamaan ja voimaan paremmin – olemaan onnellisempi ja terveempi omassa elämässään.

Tilaisuudessa on myynnissä Karita Aaltosen kirja ’Uskalla parantua’ sekä Miia Huitin kirja ’Stressikupla’.

LIPUT ovelta hintaan 30€, sisältäen Karita Aaltosen kehittämän vihersmoothien. Ilmoittaudu 20.5 mennessä Facebookissa tai osoitteeseen: katariina.schmidt@rml.fi.

Tilaisuuden tuotto käytetään Ronald McDonald Lastentalosäätiön toiminnan hyväksi. Osallistumalla teet hyvää niin itsellesi kuin säätiön tukemille perheille. Tule mukaan ja tuo ystäväsikin!

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: