italian joogaretriitti Karita Aaltosen kanssa

Hotellimme Borgo Pignano on yksi Toscanan ja koko Italian parhaista ja kuuluu National Geographicin tarkkaan valikoitujen majoituskohteiden ”Unique Lodges of the World” ryhmään.

Joogatunnit on teemoitettu ”Dharman” ympärille. Dharma tarkoittaa omaa elämäntehtävää – purpose of the life. Käymme matkan aikana läpi oman matkan itseemme, omaan voimaamme, tavoitteisiimme ja unelmiimme. Mitä sielumme huutaa ja mistä on hyvä päästää irti. Tavoitteena selkeyttää omia arvoja ja oppia nauttimaan elämästä täysillä. Tunneilla käytetään myös ah, niin ihania eteerisiä öljyjä syventämässä tunnin teemaa.

Nautimme loistavasta ja terveellisestä ruuasta hotellimme upeissa puitteissa. Matka on yhdistelmä lempeää joogaa, kokonaisvaltaista hyvinvointia, spa-hoitoja, seikkailuntäyteisiä retkiä ja pitkiä illallisia. Nautimme elämästä ja hyvästä seurasta.

Tämä matka on jokaiselle, joka tykkää pienestä luksuksesta, herkullisesta italialaisesta ruoasta ja haluaa ottaa vastuun omasta hyvinvoinnistaan. We are so worth it!

Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Tämä voi olla ”uuden elämäsi” ensimmäinen askel.

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: