Lähde hyvinvointivalmentaja, joogaopettaja Karita Aaltosen kanssa tekemään unohtumaton matka Intiaan. Tämän retriitin aikana tulemme tutustumaan niin omaan itseemme kuin aitoon Intiaan. Matka on yhdistelmä todellista seikkailua, luonnon villieläimiä, upeita maisemia, kokonaisvaltaista hyvinvointia, joogaa sekä ayurvedisia hoitoja. 

Asumme lumoavissa neljän tai viiden-tähden hotelleissa. Ensimmäiset kuusi päivää seikkailemme ja loput kolme päivää vietämme ayurveda-keskuksessa hoidoista nauttien.

Retkien aikana tutustumme mm. paikalliseen kyläelämään Kumarakomissa, seikkailemme Periarin kansallispuistossa, nautimme maisemista jeeppisafarilla Munnar-vuorilla ja annamme hyvän kiertää vieraillessamme paikallisessa orpokodissa.

Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai ayurvedasta. Tämä matka on jokaiselle joka haluaa kokea elämänsä seikkailun mahtavassa seurassa, rakastaa luontoa ja eläimiä sekä haluaa ottaa vastuun omasta hyvinvoinnistaan ja nauttia elämästä. Luvassa terveellistä ja todella uskomattoman hyvää intialaista ruokaa, ehkä muutama lasi skumppaa. It’s all about balance!

MATKAN KESTO: 11 päivää, perillä 9 yötä
MATKAN HINTA: 2 380 € / hlö / 2 hengen jaetussa huoneessa
LÄHDÖT: 15.03.2019–25.03.2019

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: