Uuden vuoden startti parhaassa seurassa, puhdistuen ja uudistuen!

Kehon ja mielen paastoa, mutta tällä kertaa sallivasti ja rauhallisesti, Frantsilan herkullisen, puhtaan, puhdistavan ja täyttävän kasvisruuan, vihermehujen ja lähdeveden avulla! Talven viimassa mausteisen kasvisruuan lämpö, maadoittavat ja ravitsevat vihermehut, villasukat, sauna ja oma aika on parasta paastoa!

Ankaruus ja tiukat säännöt ovat so last season! Nyt on muodissa lempeys ja siksi laadimme tällekin paastolle lempeän säännön – saat syödä! Tämä retriitti on hurraa-huuto sallivuudelle, nautinnolle ja vapaudelle.

Retriitin teemana on VAPAUTUS ja VAPAUS. Kaikilla meillä on tapoja, muistoja, tarinoita ja tunteita, joita voisimme vapauttaa. Ankaruutta itseä kohtaan, vaatimuksia, stressiä, miellyttämisen halua, vihaa, katkeruutta, tunnelukkoja – kaikki tukahdutettua energiaa kehossamme. Kaikki minkä vapautat antaa tilaa uudelle. Mille sinä haluat enemmän tilaa?

Syvennymme lempeän sallivaan feminiiseen puoleemme. Teemme oivalluksia uskomuksistamme ja ruokatavoistamme ja otamme rohkeita askeleita kohti hyvinvoivaa ja vapaata, lempeän energistä ja sallivaa vuotta 2018!

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: