Uuden vuoden startti parhaassa seurassa, puhdistuen ja uudistuen!

Kehon ja mielen paastoa, mutta tällä kertaa sallivasti ja rauhallisesti, Frantsilan herkullisen, puhtaan, puhdistavan ja täyttävän kasvisruuan, vihermehujen ja lähdeveden avulla! Talven viimassa mausteisen kasvisruuan lämpö, maadoittavat ja ravitsevat vihermehut, villasukat, sauna ja oma aika on parasta paastoa!

Ankaruus ja tiukat säännöt ovat so last season! Nyt on muodissa lempeys ja siksi laadimme tällekin paastolle lempeän säännön – saat syödä! Tämä retriitti on hurraa-huuto sallivuudelle, nautinnolle ja vapaudelle.

Retriitin teemana on VAPAUTUS ja VAPAUS. Kaikilla meillä on tapoja, muistoja, tarinoita ja tunteita, joita voisimme vapauttaa. Ankaruutta itseä kohtaan, vaatimuksia, stressiä, miellyttämisen halua, vihaa, katkeruutta, tunnelukkoja – kaikki tukahdutettua energiaa kehossamme. Kaikki minkä vapautat antaa tilaa uudelle. Mille sinä haluat enemmän tilaa?

Syvennymme lempeän sallivaan feminiiseen yin-puoleemme. Teemme oivalluksia uskomuksistamme ja ruokatavoistamme ja otamme rohkeita askeleita kohti hyvinvoivaa ja vapaata, lempeän energistä ja sallivaa vuotta 2019!

”Huolestuin, että näinkö vähän ruokaa koko ryhmälle! Sitten maistoin ruokaa – ja ymmärsin. Lusikallinen viipyi suussa monta minuuttia, maku toisensa jälkeen räjähteli suussani. Piti keskittyä, piti hämmästellä, ihmetellä, en saanut sanaa suustani. Muistoja lapsuudesta vilisi mielessäni, ihan totta! Tälläistä ruuan pitää olla! Söin kaksi teelusikallista jälkiruokaa ja se riitti.”

Paasto on henkinen prosessi. Retriitillä on workshop, luentoja ja piirejä joissa purkaa tunteitaan ja oivaltaa suuria asioita omista uskomuksistaan.

Paasto on kehollinen prosessi. Joka päivä on joogaa, helppoa ja avaavaa, hidasta ja jokaiselle sopivaa yin-joogaa. Frantsilan sauna, palju ja jalkakylvyt hellivät kehoa. Frantsilan kaikki rohdot, öljyt, kukkatipat, rasvat ja seerumit ovat vapaassa käytössäsi.

Frantsilan luontaishoitajilta voi ottaa omaan laskuun hoitoja, joita on vaikea sanoin edes kuvailla. Intuitiivisia viestejä, jumien ja kolotusten henkisten syiden oivaltamista, hemmottelua ja solutasoista vapauden ja keveyden tuntua.

Frantsila on taianomainen paikka. Maaseudun rauha, luonnon voima, talon historia ja sen narisevat lattiat, hoitavat kivet, lähdevesi joka hanasta, leirimäinen fiilis, tuoksut ja yrtit, ilon energia…. aaah!!!!

Kolmen päivän aikana löydät intuitiosi – oman äänesi, kehoyhteytesi, mieltymyksesi, luovuutesi, intohimosi, sisäisen lapsesi. Tunnistat uskomuksiasi, haastavia tilanteita, ärsytyksen aiheitasi ja ymmärrät miten edetä niiden kanssa kun palaat arkeen.

Retriitin vetäjinä toimivat Tara Lange ja Karita Aaltonen, mutta ihan yhtä ison panoksen viihtyvyydelle antaa paikalle saapunut naisryhmä. Jokaisella on mielenkiintoiset tarinat, sillä näille retriiteille tulevat naiset ovat kaikki innostuneita ja rohkeita itsensä haastajia! Piirissä vapautuu arjen kiireessä pantattu itku ja saunassa raikuu helisevä nauru! Rauhassakin saa olla, on nurkkia johon käpertyä kirjan kanssa, voit ottaa nokoset tai lähteä kävelylle pitkin metsäteitä.

Tara toimii vihermehukokkina, luennoi tunteiden tikapuista tunnesyömisen näkökulmasta ja pitää naisten piirin. Karitan joogatunneilla pääset todella lempeällä tavalla sisään omaan mieleesi ja hiljentymään. Yin-jooga on taivaallisen lempeää ja rauhallista ja sitä ei turhaa kutsuta healing-joogaksi. Karita pitää myös Dharma Code- workshopin, joka selkeyttää toiveitasi vuodelle 2019.

Pääpaino retriitillä on VAPAUS OLLA MINÄ. Itseensä keskittyminen, hiljaisuus ja rauhoittuminen herättää monenlaisia tuntemuksia ja kukaan ei oleta sinun tekevän mitään mitä et halua. Et tarvitse kokemusta joogasta tai mistään muustakaan.

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: