kenia-retriitti-karita-aaltonen

4 paikkaa jäljellä!

Lähde mukaania tekemään unohtumaton seikkailu Keniaan, maailman ystävällisimpien ihmisten maahan.

Luvassa on upeita safareita, seikkailua ja hemmottelua sisältävä matka Afrikan upeimpien kansallispuistojen äärelle.

Aloitat matkasi Masai Maran kansallispuistosta, joka yhdessä Serengetin kanssa muodostaa yhden maailman vaikuttavimmista ekosysteemeistä. Sen laajat tasangot ja isot eläinlaumat lumoavat matkailijan. Pääset itse kokemaan ja elämään oman kappaleen Minun Afrikkani -kirjan tarinaa.

Masai Marasta lennämme Chyulu Hillsin kansallispuistoon ja majoitumme tunnelmalliseen Ol Donyo Lodgeen, joka on yksi Kenian parhaimmista. Tämä upea lodge on ainoastaan ryhmämme käytössä. Safariajojen lisäksi voimme nauttia uskomattoman ihanasta ruoasta, erilaisista aktiviteeteista kuten patikoinnista, maastopyöräilystä ja ratsastuksesta. Tämän lisäksi voimme valita erilaisia hemmottelevia hoitoja tai vain rentoutua uima-altaalla hyvän kirjan parissa.

Yksilöllisesti meille varatut leirit ja lodget ovat rakennettu erityisesti luontoa kunnioittaen, paikallisista rakennusmateriaaleista ja paikallista työvoimaa käyttäen. Leirien henkilökunnasta ja oppaista suurin osa osa on koulutettu lähialueiden kyläläisistä, he todella osaavat ”lukea” luontoa sekä eläimiä, ja heidän kanssa tunnemme olevamme täysin turvassa vaikka seikkailemmekin maailman isoimpien villieläinten keskellä. Paikallisten ihmisten vieraanvaraisuus on vertaansa vailla.

Päätämme matkan Kenian rannikolle turkoosina kimaltelevan, lämpimän Intian valtameren äärelle. Vietämme viimeiset 4 päivää ihanassa Cardamom Housessa joogaten ja rentoutuen sekä ah niin ihanasta lämmöstä nauttien. Täällä kuljemme paljain jaloin hiekkaa varpaiden välissä.

Joogaamme maailman upeimmissa paikoissa todella kirjaimellisesti luonnon keskellä. Koko matkan tavoitteena on selkeyttää omaa polkua ja omia unelmia, tarkastella omia arvoja ja omaa suhdetta luontoon. Oppia nauttimaan elämästä täysillä.

Matka on yhdistelmä lempeää joogaa, upeita luontoretkiä, lukuisia safari-seikkailuja ja pitkiä illallisia. Nautimme elämästä ja hyvästä seurasta. Tämä matka on jokaiselle, joka on valmis elämänsä isoimpaan seikkailuun, rakastaa eläimiä sekä on kiinnostunut luonnosta sekä sen kunnioittamisesta ja suojelusta. Sinulle, joka haluat nauttia hyvästä ruuasta ja viinistä sekä haluat ottaa vastuun omasta hyvinvoinnistasi.

Tämä voi olla ”uuden elämäsi” ensimmäinen askel. Nyt on luvassa parasta valohoitoa Suomen pimeimmän ajanjakson keskellä.

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: