Hyvinvointiviikonloppu Kemin Lumilinnassa!

ALUSTAVA OHJELMA:

LAUANTAI
9.00-10.00 ​Tervetuloa -smoothie ​Lumiravintolassa,​ lumen ja jään elämystilassa.
10.30-12.30 ​Karitan LUENTO/WORKSHOP: ​Uskalla parantua​ – kohti terveyttä ja tasapainoa
Karitalle paraneminen tarkoittaa kehon, mielen ja sielun synergiaa. Hän kertoo oman tarinansa kautta mitä paraneminen on hänen kohdallaan tarkoittanut sekä sen, miten voimme auttaa omaa kehoamme takaisin tasapainoon, homeostaasiin. Luennon sisältö avaa olennaisimmat näkökulmat oman kehosi voimaantumiseen ja tarvitsemiesi rakennuspalikoiden löytämiseen.
12.45-13.15​ Virkistävä meditaatio- ja joogaharjoitus meren äärellä ulkona joogaopettaja Tiina Mäkelän ohjauksessa
13.15-14.15​ Brunssi ​Lumihiutale- merinäköalaravintolassa
14.30-15.30​ LUENTO/WORKSHOP: Ravitsemustietoa Tarja Sipilän johdolla. Tarja kertoo kasvisruoan merkityksestä kehon hyvinvointiin sekä antaa voimaannuttavia reseptivinkkejä smoothien ja erilaisten kasviskeittojen valmistamiseen.
15.30-17.30​ ​Majoittuminen​ Seaside Glass-Villaan ja lepohetki merimaisemassa
17.30-19.00​ JOOGA: ​Karitan ohjaama pitkä terapeuttinen Yin-jooga​ eteerisillä öljyillä. Paranemisprosessin yksi tärkeimpiä asioita on pysähtyä. Pysähtyä kuuntelemaan kehon viestejä. Mitä sairaus on tullut minulle opettamaan ja miksi. Mihin suuntaan olen menossa ja mitä kehoni tarvitsee parantuakseen. Yin joogassa olemme yhdessä asanassa useita minuutteja päästäksemme yin-kehoomme. Yin-jooga vaikuttaa syvälle, puhdistaa meridiaaneja ja aktivoi chakroja toimimaan oikein. Yin edistää varsinkin aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia sekä rauhoittaa hermostoa.
19.30- 21.00​ Illallinen tarjoillaan ​Rantamajassa​ kotoisessa tunnelmassa. Täällä kengät jätetään eteiseen ja tallustellaan villasukissa rennosti. Lasitetulla ulkoterassilla nautiskellaan hämärtyvästä syysillasta keskustellen ja hiljentyen, oman kehon tarpeita kuunnellen.
21.00 -23.00​ Saunomme illan päätteeksi nauttien lempeistä löylyistä sekä lämpimän porealtaan tunnelmasta.

SUNNUNTAI
8.00-9.00​ Karitan ohjaama lempeä aamu flow
9.15 -10.45​ Aamiainen Lumihiutale- merinäköala ravintolassa
11.00-12.30 ​Karitan Luento: Dharma- code luennolla kirkastetaan omaa elämäntehtävää. Mitkä ovat niitä asioita mitä ”sielu huutaa”? Mitkä taas niitä joista voit jo luopua? Tärkeintä on tasapaino. Luento on pysähtyminen oman elämän äärelle. Tavoitteena on elää omien arvojensa mukaista elämää, mikä on paranemisen yksi elinehto.
12.45-13.00 Virkistävä meditaatio- ja joogaharjoitus meren äärellä ulkona joogaopettaja Tiina Mäkelän ohjauksessa. ​
13.00 -14.00 ​ Smoothie, keskustelua ja kysymyksiä.

Luento- ja Yin-jooga tunnit pidetään Lumilinnan merinäköala ​Syksy-kabinetissa.

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: