marokko-joogaretriitti-karita-aaltonen

Lähde kanssani tekemään unohtumaton matka Marokkoon.

Luvassa on todella odotettu auringon ja energian tankkaus keskellä pimeintä aikaa (täällä Suomessa). Loistelias, värikäs, todella aito marokkolainen hotellimme tarjoaa upeat puitteet aamun ja illan joogatunneille ja vapaa-aikaan.Tämä paratiisi on varattu siis vain meidän käyttöömme koko viikon ajaksi.

Joogatunnit on teemoitettu chakrojen mukaan. Käymme viikon aikana läpi oman ”chakramatkan” itseemme, feminiinisyyteemme, omaan voimaamme, tavoitteisiimme ja unelmiimme. Mitä sielumme huutaa ja mistä on hyvä päästää irti. Tavoitteena selkeyttää omia arvoja ja oppia nauttimaan elämästä täysillä. We are so worth it! Tunneilla käytetään myös ah, niin ihania eteerisiä öljyjä syventämässä tunnin teemaa.

Nautimme hyvästä ja terveellisestä ruuasta hotellimme upeissa puitteissa. Matka on yhdistelmä lempeää joogaa, kokonaisvaltaista hyvinvointia, spa-hoitoja, seikkailuntäyteisiä retkiä ja pitkiä illallisia. Nautimme elämästä ja hyvästä seurasta. Seikkailun täyteinen viikkomme huipentuu Agafayn aavikolle jossa vietämme viimeisen yömme upeassa aavikkoleirissä.

Tämä matka on jokaiselle, joka tykkää seikkailusta ja elämyksistä, hyvästä ruuasta ja haluaa ottaa vastuun omasta hyvinvoinnistaan. Luvassa terveellistä ja hyvää marokkolaista ruokaa, ehkä muutama lasi skumppaa.

It’s all about balance!

Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Tämä voi olla ”uuden elämäsi” ensimmäinen askel.

MATKAN KESTO: 8 päivää, perillä 7 yötä
MATKAN HINTA: 2 380 € / hlö/2-hengen jaetussa huoneessa
AJANKOHTA: 06.11.2021–13.11.2021

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: