Oletko haaveillut retriitistä, jossa saisit omaa aikaa, kehoa & mieltä voimistavia harjoituksia ja vinkit terveempään elämään jatkossa? Olemme sunnitelleet huolella juuri sinua varten Länsi-Suomen Sastamalaan, Tuomiston kartanolle retriitin, jossa teet jooga- meditaatio- ja pranayama-harjoituksia oman kykysi mukaan, seuraat mielenkiintoisia hyvinvointiluentoja ja vietät rentouttavia luppohetkiä tunnelmallisessa kartanoympäristössä. Saat valmiudet muuttaa elämäsi pysyvästi terveellisempään suuntaan.

Lanan luennot keskittyvät erityisesti Ayurvedaan (ayur = elämä, veda = tieto), joka on intialaista alkuperää oleva, kokonaisvaltainen lääkintäoppi ja terveystiede, josta nykypäivänä moni länsimaalainen on saanut apua terveysongelmiinsa. Karita puolestaan ammentaa omasta selviytymistarinastaan ja yin-joogan hyväätekevistä vaikutuksista. Hän on kirjoittanut kokemuksistaan kirjan ”Uskalla parantua”, jota on myynnissä retriitin aikaan edulliseen hintaan.

Tule mukaan sellaisena kuin olet, tämä retriiitti sopii ihan kaikille naisille ikään, näköön ja kokoon katsomatta!

Tämän viikonlopun timantti on sinun hyvä olosi – nyt ja vuosikymmeniksi eteenpäin. Oikeilla ayurvedisilla valinnoilla saat tukea terveempään arkeen ja elämäntapamuutokseen, olipa kohdallasi kyseessä sitten jatkuva flunssakierre, hormonaaliset ongelmat, työstressi, liikakilot tai ruuhkavuosista selviytyminen.

Saat myös omaa aikaa rauhoittua, kuljeskella luonnossa tai vaikka lukea hyvää kirjaa. Luvassa on saunontaa kunnon puusaunassa ja halukkaille tilaisuus loiskutella ulkoaltaassa.

Harjoitukset sopivat niin vasta-alkajille kuin jo pidempään harrastaneille. Pranayama-hengitysharjoitteilla opit balansoimaan kehoasi ja mielenliikkeitäsi arjen käänteissä. Opettelemme yhdessä muutaman perusharjoituksen (ujjayi, nadi shodana, anuma viloma), joita voit jatkaa kurssin jälkeen omatoimisesti.

Käymme läpi Ayurvedan, joogan sisartieteen perusteita, jotta opit tärkeimmät käsitteet ja toimintaperiaatteet. Kurssin jälkeen tiedät, mitä tarkoittaa sattva, rajas ja tamas tai miten eri kehotyypit (vata-pitta-kapha) huomioidaan. Sisältö ei ole raskasta teoriaa, vaan koostuu käytännönläheisistä vinkeistä, joita voit soveltaa omaan elämääsi, päivärutiineihisi ja ruokavalioosi.

Päärakennusta ympäröi puolivilli omenatarha, joka kasvaa siankärsämöä, ketunleipää, nokkosta ja voikukkaa. Ympäristöstä löytyy metsämaastoa ja ketoja.

Tuomiston historiallinen kartano on sympaattinen ja viehkeä puite retriitille. Tilat on sisustettu ihastuttavan persoonallisesti, kartanoa ympäröi puolivilli puutarha ja länsisuomalainen vehreys. Ruoka on kartanon väen rakkaudella valmistamaa. Ainoa ongelma on, kuinka sieltä raaskii lähteä pois! Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä!

Jaa tapahtuma: