Luvassa on seikkailuntäyteinen – ”life-changing”- matka Himalajalle maailman korkeimpien lumihuippujen luo. Nautimme lämmöstä ja Katmandun värikkäästä katukulttuurista. Vaikka liikumme Himalajan vuoristossa on aurinko kuuma ja päivälämpötilat liikkuvat +20-30 asteen välillä. Vuorilla Pokharassa rentoudumme järven rannalla sekä vuorten huipulla ihastellen uskomattoman eeppisiä maisemia. Hotellimme ovat jälleen erittäin tasokkaita ja Nepalilaisten vieraanvaraisuus on vertaansa vailla.

Joogaamme maailman upeimmissa maisemissa Himalajan vuorten kupeessa. Hyödynnämme maagista ja voimallista vuorten energiaa joogatuntien teemoissa. Voiko tämän voimallisempaa paikkaa olla!  Joogatuntien ja koko matkan tavoitteena selkeyttää omaa polkua, omia arvoja ja unelmia ja oppia nauttimaan elämästä täysillä. We are so worth it! Tunneilla käytetään myös ah, niin ihania eteerisiä öljyjä syventämässä tunnin teemaa.

Tutustumme myös singing bowl terapiaan ja voimme ostaa mukaan maljat kotiin tuliaisiksi.

Matka on yhdistelmä lempeää joogaa, seikkailuntäyteisiä retkiä, kokonaisvaltaista hyvinvointia, spa-hoitoja ja pitkiä illallisia. Nautimme elämästä ja hyvästä seurasta.

Annamme myös hyvän kiertää vieraillessamme paikallisessa lasten orpokodissa (tästä ohjeistus lähempänä matkaa).

Tämä matka on jokaiselle, joka tykkää seikkailusta ja elämyksistä, hyvästä ruuasta ja haluaa ottaa vastuun omasta hyvinvoinnistaan. Luvassa terveellistä ja hyvää Nepalilaista ruokaa, ehkä muutama lasi skumppaa.

It’s all about balance!

Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Tämä voi olla ”uuden elämäsi” ensimmäinen askel.

MATKAN KESTO: 12 päivää, perillä 10 yötä

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: