ranskan joogaretriitti karita aaltonen

Inspiraatiota & Unelmia
THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA

Sinulle, joka… Olet unelmoinut retriitistä Ranskan viehättävällä maaseudulla… Haluat lomallasi yhdistää rentoutumisen ja inspiroivat aktiviteetit… Arvostat hiljaisuutta ja luonnonrauhaa… Rakastat lempeää joogaa… Iloitset pitkistä illallisista hyvässä seurassa… Nautit lähiruoasta ja paikallisista viineistä… Toivot selkeyttä ja tasapainoa elämään… Haluat nauttia elämästä – because we are so worth it! Onko matkalaukkusi jo pakattu?

Tervetuloa viettämään kanssamme ihanat viisi päivää Lounas-Ranskan ah niin kauniilla maaseudulla. Tämä on täydellinen pysähtyminen oman elämän äärelle. Ikäänkuin oman elämän “inventaario” jossa pääset lempeän joogan kautta syvälle omaan itseen, omaan elämään. Sukellamme miettimään omaa “sankalpaa” – oman elämän intentiota, tarkoitusta ja unelmia.

Luvassa on joka aamu superslow lempeä flow -jooga ja iltaisin terapeuttinen pitkä Yin. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Vain rohkeutta astua joogamatolle. Se tulee muuttamaan elämäsi. Karita pitää myös inspiroivan “Uskalla parantua” -luennon, jossa jokainen pääsee laskeutumaan omien unelmien ja arvojen äärelle. Mikä omassa elämässä on minulle oikeasti tärkeää? … Mistä voin päästää irti?…

Herkulliset ateriat ovat kasvisvoittoisia ja ne valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman puutarhan ja lähituottajien antimista. Ruokailuun kuuluu aina paikallinen viini ja kahvi, kattaus on ulkona sään salliessa. Käytössämme on myös pieni tynnyrisauna ja luonnon uima-allas.

Retkemme suuntautuvat keskiaikaisen lähikylän maalaismarkkinoille, joiden herkuista valmistamme pique-nique -lounaan ja vierailemme myös viinitiloilla maistelemassa paikallisia viinejä.

– “You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one” –

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: