Tasapainoinen Nainen – Ayurveda & Jooga -viikonloppu marraskuun pimeimpään aikaan on kaivattu ilon ja elinvoiman tankkaus 30.11-2.12.2018 upeassa Tuomiston Kartanossa, Sastamalassa, vain puolituntia Tampereelta.

Tämä retriitti on sinulle joka haluat muuttaa elämäsi suuntaa terveempään ja elinvoimaisempaa elämää kohti. Viikonlopun painopiste on juuri naiseuden elinvoimassa, hormonitasapainossa ja laajasti feminiinienergian tasapainottamisessa.

Viikonlopun aikana opit elinvoimaa (pranaa) nostattavia meditaatio- ja pranayama-harjoituksia, seuraat mielenkiintoisia hyvinvointiluentoja ja vietät rentouttavia luppohetkiä tunnelmallisessa kartanoympäristössä. Saat valmiudet muuttaa elämäsi pysyvästi terveellisempään suuntaan.

Lanan luennot keskittyvät erityisesti Ayurvedaan (ayur = elämä, veda = tieto), joka on intialaista alkuperää oleva, kokonaisvaltainen lääkintäoppi ja terveystiede, josta nykypäivänä moni länsimaalainen on saanut apua terveysongelmiinsa. Lana uskoo elämässään kolmeen Jumalaan: Jooga, Pranayama ja Ayurveda. Nämä kolme ovat auttaneet Lanaa parantumaan ♥. Karita puolestaan ammentaa energiaa omasta selviytymistarinastaan ja yin-joogan hyväätekevistä vaikutuksista. Hän on kirjoittanut kokemuksistaan kirjan ”Uskalla parantua”, jota on myynnissä retriitin aikaan edulliseen hintaan.

Tule mukaan sellaisena kuin olet, tämä retriiitti sopii ihan kaikille naisille ikään, näköön ja kokoon katsomatta!

Tämän viikonlopun timantti on sinun hyvä olosi – nyt ja vuosikymmeniksi eteenpäin. Oikeilla ayurvedisilla valinnoilla saat tukea terveempään arkeen ja elämäntapamuutokseen, olipa kohdallasi kyseessä sitten jatkuva flunssakierre, hormonaaliset ongelmat, työstressi, liikakilot tai ruuhkavuosista selviytyminen.

Saat myös omaa aikaa rauhoittua, kuljeskella luonnossa tai vaikka lukea hyvää kirjaa. Molempina iltoina pääsemme tunnelmalliseen puusaunaan rentoutumaan ja voit varata ajan myös taivaallisen ihanaan keho-mieli hoitoon hoitajiltamme.

Harjoitukset sopivat niin vasta-alkajille kuin jo pidempään harrastaneille. Pranayama-hengitysharjoitteilla opit balansoimaan kehoasi arjen kiireen keskellä. Opettelemme yhdessä muutaman perusharjoituksen (ujjayi, nadi shodana, anuma viloma), joita voit jatkaa kurssin jälkeen omatoimisesti.

Käymme läpi Ayurvedan, joogan sisartieteen perusteita, jotta opit tärkeimmät käsitteet ja toimintaperiaatteet. Kurssin jälkeen tiedät, mitä tarkoittaa sattva, rajas ja tamas tai miten eri kehotyypit (vata-pitta-kapha) huomioidaan arjessa. Sisältö ei ole raskasta teoriaa, vaan koostuu käytännönläheisistä vinkeistä, joita voit soveltaa omaan elämääsi, päivärutiineihisi ja ruokavalioosi.

Tuomiston historiallinen kartano on sympaattinen ja upea paikka retriitille. Todellinen WAU-elämys! Ruoka on kartanon väen rakkaudella valmistamaa kasvisruokaa.

Ainoa ongelma on, kuinka sieltä raaskii lähteä pois ♥

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: