Valoa lautasella & Lempeä pitkä Yin – koska kokonaisuus ratkaisee! Tervetuloa juhlistamaan juuri ilmestynyttä Valoa lautasella -kirjaa ja pysähtymään itsesi äärelle lempeään ja voimauttavaan workshoppiin pidetyn joogaopettaja ja hyvinvointivalmentaja Karita Aaltosen sekä reseptitaikuri ja ruokakouluttaja Kaie Hakosen johdattamana. Karita ja Kaie kertovat omasta matkastaan kohti terveellistä kehoa ja mieltä sekä siitä, minkälainen osuus terveellisellä ja parantavalla ravinnolla on ollut molempien paranemiseen. Kuinka tärkeää on itse ottaa vastuu omasta hyvinvoinnista ja antaa omalle keholle (ja mielelle) parhaat rakennusaineet paranemisen polulle.
Työpaja sopii jokaiselle joka haluaa elää tervettä, tasapainosta elämää ja ottaa itse vastuuta omasta hyvinvoinnistaan. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta yin-joogasta. Tule mukaan viettämään rentoa iltaa luennon, keskustelujen ja lempeän terapeuttisen yin-joogan parissa ♡
Valoa lautasella & Lempeä pitkä Yin -illassa on luvassa pitkä, terapauttinen yin-joogaharjoitus. Yin-joogassa pääset hiljentymään oman elämäsi, kehosi tasapainon sekä kehon oman paranemisjärjestelmän pariin. Luota kehosi voimaan. Se haluaa parantua ja tekee kaikkensa päästäkseen takaisin homeostaasiin, tasapainoon. Yin-joogaa ei turhaan kutsutakaan healing-joogaksi. Se eheyttää, parantaa ja tasapainottaa.
Osana joogaharjoitusta käytämme kehon tasapainoa ja immuunipuolustusta tukevaa Sacred Frankinsence -eteeristä öljyä, jota pidetään ”pyhänä öljynä” ja käytetään mm. meditaation syvennykseksi.
2,5 tunnin työpajan hinta on 40 euroa.
Lue lisää ja varaa paikkasi  Om Yoga -koulun verkkosivuilta: https://omyoga.fi/…/valoa-lautasella-lempea-pitka-yin…/
Kurssipaikka:
Om Yoga -koulu, Varastokatu 3 B (2 krs.), 33100 Tampere

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: