Valoa keholle ja mielelle retriitti Hiekkaharjun Kartanolla 1.-3.10.2021. Tule ja täyty valolla parhaassa seurassa! Nautitaan naisten välisestä ystävyydestä, ravitsevasta ruoasta, luonnon ympäristöstä, rauhasta ja läsnäolosta Hiekkaharjun Kartanon upeassa voimauttavassa tunnelmassa. Syvennymme ravinnon sekä oman kehomme ja mielemme yhteiseen voimaan. Laskeudumme lempeään sallivaan itserakkauteen muistuttamaan itseämme omasta riittävyydestämme ja sisäisestä voimastamme.
Talvea kohti mentäessä yin-jooga, kynttilät, suklaan tekemisen nautinto, mausteisen kasvisruuan lämpö, meditaatio- ja rentoutumistuokiot, sauna, villasukat ja oma aika on sielua lämmittävää hemmottelua!
Hiekkaharjun Kartano on taianomainen paikka. Keski-Suomen maalaismaisema, luonnon rauha, emännän hellivä vieraanvaraisuus, omassa maassa kasvatettu puhdas ja ravitseva ruoka, kaikki tämä voimauttava energia…. aaah!!!!
Kolmen päivän aikana vahvistat ravinnon sekä kehon ja mielen tasapainon avulla omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttäsi. Opettelet luottamaan entistä enemmän itseesi ja omaan kehoon. Kirkastat valoa
sisälläsi ja alat säkenöimään sitä myös ympärillesi. Tarvittava taika löytyy jo sinusta, täällä pääset vapauttamaan sen täyteen loistoon. Kun palaat arkeen, uskallat entistä paremmin ottaa vastuun omasta hyvinvoinnista elämässäsi ja astua rohkeasti kohti unelmia. It’s all about balance ♥

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: