valon vuosi retriitti karita aaltonen kaie
Valoa keholle ja mielelle retriitti Maalaishotelli Morvassa 26-28.2.2021. Tule ja täyty valolla talven jäljiltä parhaassa seurassa!
Nautitaan naisten välisestä ystävyydestä, ravitsevasta ruoasta, luonnon ympäristöstä, rauhasta ja läsnäolosta Morvan upeassa voimauttavassa tunnelmassa. Syvennymme ravinnon sekä oman kehomme ja mielemme yhteiseen voimaan. Laskeudumme lempeään sallivaan itserakkauteen muistuttamaan itseämme omasta riittävyydestämme ja sisäisestä voimastamme. Talven viimassa yin-jooga, kynttilät, suklaan tekemisen nautinto, mausteisen kasvisruuan lämpö, meditaatio- ja rentoutumistuokiot, sauna, villasukat ja oma aika on sielua lämmittävää hemmottelua!
Morva on ihmeellinen paikka. Maaseudun rauha, luonnon voima, emännän hellivä vieraanvaraisuus, omassa maassa tai lähituottajilla kasvatettu ja itse talveksi säilötty ruoka, rakkauden ja rauhan energia…. aaah!!!!
Kolmen päivän aikana vahvistat ravinnon sekä kehon ja mielen tasapainon avulla omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttäsi. Opettelet luottamaan entistä enemmän itseesi ja omaan kehoon. Kirkastat valoa sisälläsi ja alat säkenöimään sitä myös ympärillesi. Tarvittava taika löytyy jo sinusta, täällä pääset vapauttamaan sen täyteen loistoon. Kun palaat arkeen, uskallat entistä paremmin ottaa vastuun omasta hyvinvoinnista elämässäsi ja astua rohkeasti kohti unelmia.
– It’s all about balance ♥

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: