Tule viettämään kanssamme unohtumaton retriitti Frantsilassa joogaten ja paastoten vihermehuilla! Voit paastota vain kolme päivää tai jatkaa paastoa kotiinlähdön jälkeen!
Tämä retriitti on ”isosiskoaan” kestoltaan lyhyempi mutta sitäkin suloisempi – se jää muistoihin yhtenä elämän huippuhetkistä! Moni edellisten vuoden osallistujista on sanonut, että se voima, jonka retriitiltä sai kannattelee koko loppuvuoden. Minä tein sen ja olo on voimaantunut ja kevyt, wuhuu! Anna siis itsellesi ikimuistoinen lahja ja tule viettämään kesäleirimäinen retriitti Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa.
Kolmen päivän aikana paastotaan itsetehdyillä vihermehuilla, joogataan, saunotaan, lillutaan paljussa, pidetään naisten piiri, inspiroidutaan ja herkistytään luennoilla ja seremoniassa. Ja tietenkin nauretaan vedet silmissä.
Frantsilan luonnon maisemat rauhoittavat, rakkaudella valmistetut ja vapaasti käytössäsi olevat tuotteet; öljyt, rohdot ja kukkatipat elvyttävät ja hoitavat, hiljaisuus ja rehevä luonto parantavat. Retriitti vaikuttaa voimaannuttavasti ihan solutasolla asti!
Kurssin vetäjinä toimivat Tara Lange ja Karita Aaltonen, mutta ihan yhtä ison panoksen viihtyvyydelle antaa paikalle saapunut naisryhmä. Jokaisella on mielenkiintoisia tarinoita, sillä näille retriiteille tulevat naiset ovat kaikki innostuneita ja rohkeita itsensä haastajia! Piirissä vapautuu arjen kiireessä pantattu itku ja saunassa raikuu helisevä nauru! Rauhassakin saa olla, on nurkkia johon käpertyä kirjan kanssa, voi ottaa nokoset tai lähteä kävelylle pitkin metsäteitä. Kaikki on sallittua paitsi suklaa ja kahvi! 😉
Kolme päivää omassa kuplassa tekee niin hyvää! Osallistujien kesken muodostuu vahvistava ja kannatteleva side – vähän kuin oma ”naisten voimaheimo” jota et ikinä unohda.

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: