Tervetuloa mukaan Lapin taikaan… voimistumaan, inspiroitumaan ja nauttimaan. Paikkana lumoava, ainutlaatuinen hotelli Taivaanvalkeat, Levillä. Taivaanvalkeat tarkoittaa revontulia, mutta se on myös paikka, jossa tuntuu että kello oikeasti pysähtyy.

Retriitin teema on YIN & YANG – Feminiinienergian ja maskuliinienergian täydellinen tasapaino. Nyt on aika nousta omaan voimaan! Siirtyä elämään juuri sinun näköistä säkenöivää elämää – tasapainossa ja onnellisena. Sinä ansaitset kaikkein parasta! Meidän intohimo on auttaa sinua löytämään oma voimasi ja unelmasi.

Retriitin aikana on mahdollisuus avautua uusille tunteille, uusille kokemuksille ja päästä oikeasti kuuntelemaan sitä oman sydämen ääntä. Retriitti on huikea irtiotto arjesta ja sen voimauttava vaikutus kestää vielä pitkään sen loputtua. Kutsumme sinut mukaan hengittämään maailman puhtainta ilmaa, hengähtämään hetkeksi ja vahvistamaan luontoyhteyttäsi. Kun saamme kehon rentoutumaan, saamme sen myös toimimaan paremmin omassa elämässämme.

Teemme yksinkertaisia harjoituksia yhdessä, mutta tilaa jää myös omalle olemiselle. Ota etäisyyttä arjestasi ja ota läheisyyttä itseesi. Sinä olet oman elämäsi toimitusjohtaja!

Retriitin vetäjinä toimivat hyvinvointivalmentaja & joogaopettaja Karita Aaltonen sekä Suomen elinvoimaisin mies Teemu Syrjälä.

Lisätietoja:

Tapahtuman sivu

Jaa tapahtuma: