Pieniä yin hetkiä iltaan on verkkokurssi jokaiselle.

Tavoitteena on antaa keholle ja mielelle pieni hetkiä laskeutua päivän aktiivisesta energiasta (yang) illan ja kuun rauhalliseen energiaan (yin).

Pieni hetki joka pysäyttää kiireen ja antaa kehollesi tilaa laskeutua omaan rauhaan sekä omien arvojen ja niiden tärkeiden asioiden äärelle.

Kurssi sopii ihan jokaiselle, kaiken ikäiselle. Just sulle. Saat juuri sitä täydellistä vastapainoa arjelle - nyt on aika pysähtyä, olla ja hengittää.

Yin on hyvin rauhallinen, restoratiivinen ja terapeuttinen joogamuoto.

Se antaa keholle tasapainoa ja harmoniaa. Ihan kuin kaikki palaset elämässä alkaisivat loksahtaa juuri oikeille paikoilleen ja näet elämäsi (myös ne ei-niin-kivat) tapahtumat asioina jotka tapahtuvat SINUA VARTEN - ne ovat sinua opettamassa. Yin-jooga tuo kehoon ja mieleen harmoniaa ja laittaa energian kiertämään kehossa.

Yin-joogassa käytetään passiivia asentoja, jotta päästään syvälle kehon tiiviisiin sidekudoksiin; ikään kuin mennään läpi luiden syvälle kehoon, näin päästään avaamaan kehon tunteita turvallisesti.

Osta verkkokurssi tästä

Yin jooga voi olla juuri mitä tarvitset.

Jos tunnet että elämäsi on kiireistä ja olet ehkä ylivirittynyt tai väsynyt. Ajatukset melskaavat ja on vaikea pysähtyä. Tunnet että kaipaat jotain... vaikka et ehkä tiedä että mitä. Yin jooga voi olla juuri mitä tarvitset.

Opit kuuntelemaan kehon kuiskauksia ja tunnistamaan mitä kehosi tarvitsee. Opit antamaan lempeyttä ja rauhaa sekä läsnäoloa itsellesi. You are so worth it. Huomaat että elämänlaatusi tasapainottuu ja näet polullasi koko ajan enemmän valoa. Lyhtyjä joita kohti menet.

Joogaa omassa tahdissasi.

Pieniä Yin Hetkiä verkkokurssi pitää sisällään 5 Yin Hetkeä (2 X 45 min, sekä 3 X 30 min) sekä meditaation. Saat videot vuodeksi käyttöösi ja voit koska vaan palata niihin ja uppoutua omaan hetkeen. Heti tilattuasi saat omat tunnukset, ja tarvitset videoiden katsomiseen vain internet-yhteyden.

 

JOOGAKURSSIN SISÄLTÖ
 Pysähdy, hengitä, maadoitu (45 min)
Yhteys toisiin (45 min)
Sydän auki uudelle (30 min)
Suurin voima on rakkaus (30 min)
Minä olen turvassa (30 min)
 + ohjattu meditaatio (20 min)

Osta verkkokurssi tästä

KARITA AALTONEN

Voin rehellisesti sanoa että yin-jooga on pelastanut elämäni.

Silloin kuin sairastuin parantumattomaan aivosyöpään olin elänyt (lue: suorittanut) elämää "tuhat lasissa". En ollut ikinä pysähtynyt, saatikka ajatellut mitkä asiat ovat mulle elämässä merkityksellisiä. Mikä on minunlaista elämää - joka näytää ja tuntuu multa. Yin vei minut oman elämäni juurille. Opetti minut pysähtymään ja kuuntelemaan niitä kehon pieniä kuiskauksia minne ja mitä kohti minun on hyvä mennä. Kun katson taaksepäin en voi itsekään uskoa minkälaisen matkan olen tehnyt. Kiitollinen joka hetkestä.

Sankalpa tarkoittaa omaa polkua kohti merkityksellistä elämää. Ajattele tätä kurssia omana Sankalpana. Matkana.

Jooga on elämäntapa. Se on läsnä kaikessa.

Joogaopettajana lähestyn harjoituksia ennen kaikkea suurella lempeydellä. Minulle jooga ei merkitse hienoja asentoja vaan oppimista tuntemaan ja kuuntelemaan omaa kehoa ja sen tarpeita.

Olen käynyt joogaopettja-koulutuksen niin Suomessa kuin Intiassa ja näiden lisäksi useita kursseja ennen kaikkea yin-joogan parissa. Koskaanhan tässä ei ole valmis. Olen matkalla sun kanssa 😊

Rakkaudella,
Karita

Karitan joogasta sanottua

"En ollut koskaan joogannut kun menin Karitan retriitille Intiaan. Hurahdin täysin ja parasta oli juuri se pydähtyminen oman elämän äärelle. Voisin kuunnella vaan Karitan juttuja. Jo pelkkä ääni rauhoittaa."

"Miks Karitan joogatunteja ei voi monistaa joka kaupunkiin. En kestä kun asun kaukana!"

"Karitan jooga on parasta. Kyyneleet virtasivat taas valtoimenaan. Enkä edes tiedä että miksi. Uskomatonta!"

"Just tätä tarvitsin tähän hetkeen. KIITOS!"

Osta verkkokurssi

Saat heti verkkokurssin ostettuasi omat tunnukset, joilla pääset käsiksi kurssivideoihin. Saat videot vuodeksi käyttöösi ja voit koska vaan palata niihin ja uppoutua omaan hetkeen.