Young Living -öljyt

Kuulin ensimmäistä kertaa näistä öljyistä muutama vuosi sitten kun jälleen ”sattumalta” mun eteen osui näistä öljyistä Valor sekä Frankincense. Se oli rakkautta ensi kosketukselta. Tuntui että näitä oli vaan saatava ja jollain tapaa keho ja mieli huusivat että mä tarvitsen näitä – juuri näitä!

En olisi voinut saada mahtavampaa ja oikeampaa ihmistä kertomaan näistä öljyistä kun tämä positiivinen power-nainen Anne Vesivalo.

Young Living eteeriset öljyt ovat luonnon aromaattisia aineita jotka ovat peräisin puhtaasta maaperästä, puista, kukista, pensaista, juurista ja siemenistä.

Eteerinen öljy uutetaan kasveista höyrytislaamalla, jolloin sen kaikki terapeuttiset ominaisuudet saadaan maksimoitua jja saadaan talteen jokainen pisara.

Miten ne vaikuttavat:
Eteeriset öljyt imeytyvät ihokontaktin kautta verenkiertoon muutamassa minuutissa pienten molekyyliensä ansiosta. Ne kulkeutuvat korjaamaan soluja, sekä tuhoamaan viruksia, bakteereja ja sieniä.

Haju-aistin kautta eteeriset öljyt vaikuttavat muutamassa sekunnissa aivojen tunne- ja hormonikeskukseen.

Sisäisesti nautittuna ne vaikuttavat parantaen esimerkiksi vatsan toimintaa ja immuunijärjestelmää.

Miten eteeriset öljyt toimivat:
Aromien tehokkuus vaikuttaa elimistöön ja mieleen. Eteerisen öljyn tuoksu vaikuttaa positiivisesti myös tunnetilaan.

Öljyjen lähettää impulsseja makuaistikeskukseen (mantelitumake, tunneaisti) ja limbiseen järjestelmään (Limbinen järjestelmä on aivoalueiden joukko, joka osallistuu mm. autonomisten toimintojen, motivaation ja tunteiden säätelyyn sekä yhdistää erilaisia tunnetiloja muistiin tallentuneisiin fyysisiin tuntemuksiin.). Limbinen järjestelmä on yhteydessä aivojen eri osa-alueisiin, jotka kontrolloivat sykettä, verenpainetta, hengitystä, muistia, stressiä, hormonitasapainoa jne. Eteerisillä öljyillä voi olla huomattavia fyysisiä ja henkisiä vaikutuksia.

Hajuaisti on ainut viidestä aistista, jolla on suora yhteys limbiseen järjestelmään, tunteiden ohjauskeskukseen. Ahdistus, masennus, pelko, viha ja ilo ovat kaikki lähtöisin tältä alueelta. Joku öljyn tuoksu voi herättää muistoja ja tunteita, ennen kuin olemme edes tietoisesti siitä tietoisia. Kun mietimme miltä jokin tuoksuu, me olemme ehtineet jo reagoida siihen.

Kaikki muut aistit (kosketus, maku, kuulo ja näkö) kulkevat talamuksen kautta (Talamus eli näkökukkula). Talamus on aistiratojen väliasemana toimiva suuri tumake, joka sijaitsee väliaivojen sivuseinämissä. Kaikki sensoriset hermoradat, lukuun ottamatta hajuaistimuksia välittäviä hermoratoja, kulkevat isoaivokuorelle talamuksen tumakkeiden kautta.

Limbinen järjestelmä voi myös suoraan aktivoida hypotalamusta (aivolisäkkeen toimintaa säätelevä hormonikeskus). Hypotalamus on yksi tärkeimmistä osista aivoissa. Hypotalamus vapauttaa kemiallisia viestejä, jotka vaikuttavat kaikkeen sukupuolihalukkuudesta energian säätelyyn. Kasvuhormonit, sukupuolihormonit, kilpirauhashormonit ja välittäjäaineet, kuten serotoniini, ovat kaikki hypotalamuksessa.

Eteerisen öljyn historia:

Eteeristen öljyjen käyttö ulottuu syvälle historiaan. Niitä käytettiin jo 4500eKr parantamiseen, terveyden ylläpitämiseen ja henkiseen hyvinvointiin.

Useat tutkimustulokset 2000 -luvulta ovat osoittaneet eteeristen öljyjen tehokkuuden, sekä kyvyn parantaa, ja ylläpitää ihmisen terveyttä. Tästä syystä eteeriset öljyt ilmestyivät takaisin lääketieteeseen. Esimerkiksi Amerikassa useat sairaalat ovat ottaneet Young Livingin öljyt yhdeksi hoitomuodoksi.

Young Living on yksi harvoista eteeristen öljyjen valmistajista, jonka tarkoituksena on tuoda eteeriset öljyt takaisin terveyttä edistävään käyttötarkoitukseen, sekä säilyttää niiden herkkä, parantava ja luonnollinen vaikutus.

Itse uskon vahvasti että luonto on se mikä parantaa ja edistää meidän fyysistä ja henkistä hyvinvointia.

Jos innostuit näistä ja haluat päästä öljyjä kokeilemaan niin suosittelen tilaamaan aloituspakkauksen johon kuuluu 10 suosituinta öljyä sekä videossakin näkyvä diffuuseri (”pöhhyytin” :)) Tämän tilasin siis itsekin. Tilaamaan pääset täältä:

https://www.youngliving.com/vo/#/login

Id-numero: 2602883

Sponsorinumero: sama (2602883)

Jos ongelmia niin ei muuta kuin soittoa tai viestiä mulle. 🙂

Haastattelun jälkeen sain vielä taivaallisen Raindrop-hoidon jossa nimenomaan käytetään näitä eteerisiä öljyjä. Maanpäällinen taivas! ♥♥♥
Jaa postaus ystäviesi kanssa: