Yrityksille

Hyvinvointikoulutukset

Luennot

Uusi, tasapainoinen ja hyvinvoiva minä

Karitan luennolla opimme käyttämään omaa sisäistä voimaamme, tekemään oikeita päätöksiä oman hyvinvointimme ja unelmiemme eteen ja ennenkaikkea ottamaan itse vastuun omasta onnellisuudesta ja terveydestämme. Muutos tapahtuu oman pään sisällä.

Luennon pohjalla on oma vahva ja koskettava tarina paranemisesta. Kaikki on mahdollista kun uskoo itseensä!

Karitan luennolla saa sekä itkeä että nauraa. Jokainen voi samaistua tähän uskomattomaan tarinaan oman elämän kipupisteiden kautta ja löytää oma sisäinen voima ja uskallus kohti omannäköistä elämää.

DHARMA-CODE

Purpose of the soul, elämäntehtävä

Dharma-code luennolla kirkastetaan omaa elämäntehtävää sekä omaa paikkaa työyhteisössä että omassa elämässä. Jokaisen työyhteisön jäsenen hyvinvointi on äärimmäisen tärkeää koko tiimin hyvinvoinnille. Mitkä ovat niitä asioita mitä ”sielu huutaa”? Mitkä taas niitä joista voit jo luopua? Tärkeinä on tasapaino.

Luennolla kirkastetaan omia vahvuuksia, oman elämän arvoja ja tärkeimpiä asioita. Luento on pysähtyminen oman elämän äärelle. Tavoitteena on löytää ja hyödyntää omat vahvuudet niin että voi loistaa työssään ja elää omien arvojensa mukaista elämää. Kun työyhteisön jokainen yksilö voi hyvin, koko tiimi voi kukoistaa.

Yhdistä luentoon

 

VIHERSMOOTHIEKOULUTUS. 

Miten helposti kohennat omaa sekä työyhteisön hyvinvointia raikkailla ja ravinnerikkailla vihersmootheilla. Helppoa ja hauskaa!

ja / tai

RENTOUTTAVA JA STRESSIÄ LASKEVA JOOGAHETKI.

Tämä on ihana tapa joko aloittaa tai lopettaa hyvinvointi- tai tykypäivä. Sopii kaikille, myös miehille!

Laitetaanko muutos alulle heti? Ota yhteyttä täältä.