Retriitit Suomessa ja ulkomailla


Retriitit ovat äärimmäisen ihana tapa saada yhteys omaan itseen, päästä rentoutumaan, ja viettää aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa.

Katso täältä kaikki tulevat retriitit ja tapahtumat

detox retriitteja karita aaltonen
marokko-joogaretriitti-karita-aaltonen

Järjestän sekä joogaretriittejä, detox-retriittejä Tara Langen kanssa, sekä Uusi Elämä -seminaaripäiviä syöpää sairastaville ja heidän läheisilleen. Retriiteiltä saa aimoannoksen terveyttä, hyvää mieltä ja tasapainoa sekä konkreettisia työkaluja arkeen.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

”Aluksi ajattelin, että paasto on keskiössä, mutta lopulta paasto oli vain sivuseikka ja pääsin todella käsittelemään asioita, jotka elämässäni on nyt esillä.”


”Parasta oli kehoyhteyden löytyminen ja kaikki ihana pieni luksus mitä oli ympärillä ja tarjolla. Ihanat ihmiset, yhdessäolo yhdistettynä sopivaan määrään omaa rauhaa ja omaa tilaa.”


”Isojen ja tärkeiden tunteiden käsitteleminen ihan mahtavassa naisporukassa oli parasta! Rauhallinen ja idyllinen maalaismaisema kruunasi tämän kaiken.”


”Karitan positiivisuus ja ilo oli tarttuvaa ja Taran innostus ja suorapuheisuus tulivat tarpeeseen. Lämmin kiitos!”


uskalla parantua retriitit karita aaltosen kanssa


”Olin yllättynyt miten hyvältä ja helpolta paasto tuntui. Ohjelmatarjonta oli runsas ja todella innostava ja ajatuksia ja tunteita herättävä. Jooga oli ihan mahtavaa!”