Joogaa kanssani

Pieniä yin hetkiä iltaan on verkkokurssi jokaiselle.

Pieniä Yin Hetkiä verkkokurssi pitää sisällään 5 Yin Hetkeä (2 X 45 min, sekä 3 X 30 min) sekä meditaation. Saat videot vuodeksi käyttöösi ja voit koska vaan palata niihin ja uppoutua omaan hetkeen. 

Kurssi sopii ihan jokaiselle, kaiken ikäiselle. Just sulle. Saat juuri sitä täydellistä vastapainoa arjelle - nyt on aika pysähtyä, olla ja hengittää.

Tutustu verkkokurssiin

Yin-joogasta

Uskallan sanoa että Yin-jooga on muutanut oman elämäni täysin. Nyt haluan opettaa ja jakaa sitä ihanuutta myös muille. Rakastuin ennenkaikkea Yin-joogan henkiseen puoleen, siihen ihanaan rauhaan ja tasapainoon mitä jooga tuo. Olen saanut nähdä niin monen ihmisen elämän muuttuvan Yinin ansiosta. Varsinkin nyt kun elämä muuten on todella hektistä, on entistä tärkeämpää todella pysähtyä ja kuunnella itseään.

Yin joogassa olemme yhdessä asanassa useita minuutteja päästäksemme yin-kehoomme. Yin-jooga vaikuttaa syvälle, puhdistaa meridiaaneja ja aktivoi chakroja toimimaan oikein. Yin edistää varsinkin aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia sekä rauhoittaa hermostoa. Yleensä teemme myös pranayama/hengitys-harjoituksia.

Itselleni jooga on ennenkaikkea WAY OF LIFE – tapa elää ja olla. Ei suorittaa, vaan olla läsnä. Oikeasti läsnä!

Opetan myös yrityksille ja yhdistän joogaa hyvinvontitapahtumissa mm. luennon kanssa. Tervetuloa mukaan! 

We don’t use our body to get into a pose, we use the pose to get into our body.